Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φθιωτιδα

Προεπιλογή Zanussi zdf 310 πλυντήριο πιάτων.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με το πλυντήριο πιάτων και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Το πλυντήριο πλένει κανονικά σε όλα τα προγράμματα αλλά, μια φορά ζεσταίνει τα νερά και μια όχι. Το βάζω κανονικά στο πρόγραμμα να πλύνει και όταν τελειώνει και ανοίγω την πόρτα, ατμός βγαίνει από παντού. Την άλλη μέρα, βάζω άλλο πλυντήριο και όταν τελειώνει το πρόγραμμα τα πιάτα έχουν πλυθεί με κρύο νερό και δεν έχουν καθαρίσει καλά. Μου έχει συμβεί να πλένει 4-5 φορές καλά και μετά για 2-3 φορές να πλένει μόνο με κρύο και άντε πάλι από την αρχή. Τι λέτε να φταίει;

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Θανάση,
    ΚΑΛΗ σου ΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
    Για το πρόβλημα που παρουσιάζει το πλυντήριό σου, χρειάζεται να γίνει έλεγχος συνέχειας των καλωδίων
    που πηγαίνουν από την πλακέτα ελέγχου των προγραμμάτων στην αντίσταση θέρμανσης, έλεγχος της
    καλής συνδεσιμότητας των connectors κι εφόσον αυτά βρεθούν σωστά τότε πρέπει να γίνει έλεγχος στ΄
    ηλεκτρονικά εξαρτ/ματα της πλακέτας ελέγχου των λειτουργιών του πλυντηρίου.
    Από την ιστοσελίδα : http://manualretriever.com/lect.php?ID=652304&lg=G&h=d41d8cd98f00b204e9800998 ecf8427e&src=15
    κατεβαίνει τ΄ εγχειρίδιο χρήσης του πλυντηρίου σου, αν δεν το ΄χεις φυλαγμένο, και στη σελίδα 18 μπορείς να
    διαβάσεις τις δ/νσεις και τα τηλ/να της αντιπρ/πείας της ZANUSSI στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
    Αυτοί θα σε κατευθύνουν για κάποιο SERVICE στη πόλη σου ώστε να τ΄ αναλάβει - καλλίτερα κατά τη γνώμη μου - υπεύθυνος
    τεχνικός της εταιρείας ο οποίος μετά την επισκευή θα δώσει και την ανάλογη εγγύηση καλής λειτουργίας.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φθιωτιδα

Προεπιλογή

Φίλε Δημήτρη καλημέρα και καλή Σαρακοστη!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και απάντηση στο πρόβλημα μου. Θα ακολουθήσω αυτά που μου είπες και θα πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, γιατί οτιδήποτε άλλο εκτός από εξουσιοδοτημένο σέρβις μόνο προβλήματα βλέπω να μου φερνει. Σε ευχαριστώ και πάλι...!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Πλυντήριο πιάτων zanussi zdt111
    από akis63 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-22, 17:28
  2. [Άλλη] Zanussi εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων ρίχνει το ρελέ
    από georgiospap στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-21, 10:18
  3. [Άλλη] Πλυντήριο πιάτων ZANUSSI ZDN11002XA
    από SEAWOLF στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5