Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5
    Το avatar του χρήστη tzitzikas
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή πρόβλημα σε πόρτα ψυγείου Pitsos

καλημέρα. έχω ένα ψυγείο Pitsos no frost (μοντέλο E-Nr P1KCL4401D/05 FD 8503). το πρόβλημα είναι οτι η πόρτα του ψυγείου (στέλνω και συνημμένες φώτο) γέρνει. Συγκεκριμένα γέρνει το πάνω μέρος της πόρτας προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα το λάστιχο της πόρτας να μην ακουμπαει σε όλη την επιφάνεια του ψυγείου στην οποία θα πρέπει να ακουμπάει. Τα αποτελέσματα (λογικά απο αυτό είναι) είναι να πιάνει πάγο η κατάψυξη και το δοχειο στο πισω και κάτω μέρος του ψυγείου στο οποίο καταλήγει το λαστιχο να γεμίζει νερό και να χρειάζεται κάθε μέρα να το αδειάζω. το σωληνάκι το έχω καθαρίσει πολλές φορές είναι οκ.
    υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω γιατι εγω δεν βλέπω κάποια σημεία που να μπορώ να επέμβω διορθώνοντας τους "μεντεσέδες"?. προφανως απο εκει είναι το πρόβλημα. ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzitzikas : 31-05-16 στις 11:12

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

φιλε μου εχουν σπασει τα πλαστικα δικοσμητικα της πορτας τα οποια την ευθυγραμμιζουν κιολας στους πειρους της, σε αντιστοιχη περιπτωση εγω αλλαξα πορτα (το εξωτερικο φυλλο) και σταματησα να φορτωνω την πορτα με μεγαλο βαρος.

Το avatar του χρήστη tzitzikas
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ηλιας Αφ Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου εχουν σπασει τα πλαστικα δικοσμητικα της πορτας τα οποια την ευθυγραμμιζουν κιολας στους πειρους της, σε αντιστοιχη περιπτωση εγω αλλαξα πορτα (το εξωτερικο φυλλο) και σταματησα να φορτωνω την πορτα με μεγαλο βαρος.
    καλημέρα και σε ευχαριστώ. ναι όντως έχουν σπάσει τα πλαστικά που λές. Αν βάλω τους πύρους και το χερούλι απο την άλλη πλευρά της πόρτας, που έχει το ψυγείο τέτοια δυνατότητα, ξέρεις πως βγαίνουν η πόρτα και οι πύροι?? ευχαριστώ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

δεν θα κανεις δουλεια γιατι το πλαστικο που εχει σπασει δουλευει σαν αποστατης. φιλε μου ειχα φωναξει την εταιρεια και μου το ειχε αλλαξει γιατι τοτε 2003 μου ειχαν παρει 20 ευρω εξτρα και δεν ειμουν μπροστα για δω τη διαδικασια.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tzitzikas Εμφάνιση μηνυμάτων
    . Αν βάλω τους πύρους και το χερούλι απο την άλλη πλευρά της πόρτας, που έχει το ψυγείο τέτοια δυνατότητα, ξέρεις πως βγαίνουν η πόρτα και οι πύροι??.
    Μπορεις να κανεις αλαγη φορας στις πορτες εφοσον απο την αλλη μερια ειναι Ο.Κ οι πορτες.Ξεκινας βγαζωντας το καντραν και υστερα τον πανω πυρο και την πορτα,επειτα τον μεσαιο με την κατω πορτα και τελος τον κατω πυρο.Μεταφερεις τις βασεις των πυρων αν χρειαστει απο την αλλη μερια.Σε καποια μοντελα οι βασεις υπαρχουν ετοιμες απο την αλλη μερια οποτε σε αυτη την περιπτωση μεταφερεις μονο τους πυρους.Αλαζεις τα χερουλια και αρχιζεις να μονταρεις απο κατω προς τα πανω.Ελπιζω να βοηθησα.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με πλακέτα ψυγείου Whirlpool...
    από stefstefan στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-20, 17:08
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-15, 14:24
  3. [Pitsos] Ψυγειοκαταψύκτης PITSOS . Πόρτα καταψύκτη
    από DimMani στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-14, 23:24
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-13, 15:29
  5. [Άλλη] Φούρνος μικροκυμάτων - Πρόβλημα στη πόρτα