Από όλα τα βίντεο σε αυτό βρήκες να πέσεις?
https://www.youtube.com/watch?v=cUnKB-DFSt8
Πριν να σφηνώσει στις προτελευταίες πλύσεις δούλευε γλυκά και αθόρυβα? όπως όταν είναι καινούριο?
Από όλα τα βίντεο σε αυτό βρήκες να πέσεις?
https://www.youtube.com/watch?v=cUnKB-DFSt8
Πριν να σφηνώσει στις προτελευταίες πλύσεις δούλευε γλυκά και αθόρυβα? όπως όταν είναι καινούριο?
Πλυντηριο που ανοιγει ο καδος σπανιζει,θα πρεπει να δωσεις αρκετα χρηματα και πριν την αγορα να ρωτησεις στην αντiπροσωπεια για το αν ανοιγει ο καδος η οχι.Συνηθως οι καδοι ανοιγουν σε ορισμενα μοντελα απο siemens bosch lg.H μονη μαρκα που δεν εχω δει ακομα καδο φιξ ειναι η miele
Αχαχαχαχα
it made a hell of a whirlpool
(σκυλί ο κινητήρας όμως!)
Ναι καλά δούλευε, αν και χόρευε μέσα στο μπάνιο (αυτό το έκανε από την αρχή, και το κακομεταχειρίστηκα το παραδέχομαι)
Και πριν το διαλύσω δούλευε, απλά δεν πήγαινε άλλο γιατί 1) με δυσκολία γύριζε ο κάδος εν κενώ οπότε κάποια στιγμή θα τα έπαιζε οριστικά 2) υποψιάστηκα να έχει πιαστεί καμιά κάλτσα κάτι τέτοιο μέσα και να μάζευε γλίτσα γιατί βρώμαγε απίστευτα. Οπότε έπρεπε να βρω λύση...
(έχει πολλά τετοια βίντεο παρεμπιπτόντως... απίστευτο τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει χρόνο και χρήμα για πέταμα...)
αν ηταν θεμα ρουλεμάν δεν θα εσφιγγε ο καδος αντιθέτως θα ειχε κενα και θα εκανε πολύ θορυβο,ισως να εχει πιασει καποιο μικρο ρουχο,καλτσα,εσωρουχο,εγω θα εβγαζα την αντισταση και θα εριχνα μια ματια μεσα
αυτό το έκανα, δλδ προσπάθησα να βγάλω την αντίσταση και είχε σφηνώσει οπότε αφαίρεσα το σωλήνα του κάδου και μέσα από την τρύπα γυρνώντας τον κάδο σιγα-σιγά προσπάθησα να "φέρω" αυτό που είχε σφηνώσει προς τα κάτω για να το αφαιρέσω από την τρύπα. Μάταια. Δες αν θέλεις τι έκανα στην ανάρτηση που έγραψα στο blog μου (δεν πιάνει πάντα ο τρόπος αυτός, και το επόμενο βήμα είναι πάντα να αφαιρέσεις τον κάδο και να τον ανοίξεις. Εξ ου και το σημείο που βρέθηκα...)
παντως δεν μπορω να φανταστω καδο που να μην ανοιγει,δηλαδή πως αυτοι οι μαγκες κλεισαν το τυμπανο μεσα,κανονικα πρεπει καπου να υπαρχει σφιγκτήρας στο μπροστινο μερος του καδου για να μπορεις να αφαιρέσεις το τυμπανο,δε βαζεις καμια φωτο απ τον καδο;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... να σημειώσω στον φίλο που πρότεινε LG ότι την ίδια πρόταση είχα από τεχνικό αλλά υπήρχαν δυο περιορισμοί: 1) χώρος (η LG δεν έχει "στενά" πλυντήρια στα 40cm ή εκεί γύρω) 2) με τόσες αυξομειώσεις στην τάση του δικτύου εδώ στο νησί το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι περιττές οθόνες αισθητήρες κλπ ηλετρονικά κυκλώματα (δεν είδα κάποιο μοντέλο της LG με απλή τεχνολογία, επιπλέον λόγω χώρου κάθε φορά που βάζω πλυντήριο βάζω και βγάζω τη συσκευή από την πρίζα και ενίοτε ρίχνει το γενικό αν κάνω γρήγορα την κίνηση. Όχι ό,τι καλύτερο για τα ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος...). Σχετικά με τον κάδο δείτε αυτό εδώ το ενδιαφέρον άρθρο και ακούστε τι λέει ο καλός αυτός κυριούλης από 13:34 μέχρι 14:25 (στα αγγλικά). Κοινώς: μας την έχουν φέρει οι κατασκευαστές.
Παράγγειλα τελικά ένα BEKO που έμαθα από τον αντιπρόσωπο ότι έχει φτηνό ανταλλακτικό κάδο (της τάξης των 70 Ευρώ). Για τον χαλασμένο Candy μου ζήτησαν τα υπερδιπλάσια. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλό το μοντέλο, δεν έχω ξαναπάρει τέτοια μάρκα συσκευή (πάντως και οι παλιές ελληνικές μάρκες Πίτσος και Εσκιμό στην Τουρκία κατασκευάζονται πλέον, δυστυχώς...)
Ευχαριστώ και πάλι, καλό βράδυ![]()