Καλησπερα μετα απο πλυση τα πιατα και τα ποτηρια μυριζουν αυγο εχω βαλει ειδικο καθαριστικο finish
κια ξυδι και σοδα αλλα τιποτα δεν γινεται παρακαλω την βοηθεια σας
Καλησπερα μετα απο πλυση τα πιατα και τα ποτηρια μυριζουν αυγο εχω βαλει ειδικο καθαριστικο finish
κια ξυδι και σοδα αλλα τιποτα δεν γινεται παρακαλω την βοηθεια σας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELEGEO : 27-02-18 στις 17:52
Εχεις καθαρίσει τα φίλτρα από τη λάσπη που μάζεψαν; Αν δεν έκανες σχολαστικό καθάρισμα πριν βάλεις τα χημικά χημικά σκοτώσες μονο τα επιφανειακά βακτηρίδια αλλά μετά από λίγο με την υγρασία και τη θερμότητα αυξάνεται πάλι ο πληθυσμός τους από τα εναπομείναντα που επέζησαν μέσα στη λάσπη και ξέφυγαν από τα καθαριστικά.
Επίσης αν κάποια στιγμή δούλεψες χωρίς φίλτρα ή χωρίς να έχουν κουμπώσει καλά τα φίλτρα, η λάσπη αυτή μπορεί να έχει περάσει σε σωληνώσεις, στο σαλίγκαρο ή ακόμα να έχει μαζευτεί και στο παγούρι.
Φίλε Γιώργο καλησπέρα! Παλιότερα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ παρόμοιο θέμα, λόγω μυρωδιάς αυγού, ψαριού κλπ. δοκίμασα ένα παλιό γιατροσόφι. Όταν είχα να πλύνω από αυγό, ζύμες κ τέτοια που ήξερα από πριν πως θα αφήσουν μυρωδιά σε όλα τα σκεύη, τότε ξεκίναγα το πρόγραμμα, και μόλις γέμιζε με νερό κ άρχιζε να ψεκάζει, άνοιγα την πορτα κ του έριχνα μέσα μια κουταλιά ωμό ελληνικό καφέ! Διαπίστωσα πως ξεμύριζαν τα πάντα στο τελείωμα.. Θέλεις να δοκιμάσεις? Μπορεί να βοηθήσει..
kesanis (15-06-18)
Αύξησε λιγο τη δόση του απορρυπαντικού. Προφανώς δεν επαρκεί η δόση για το βαθμο λερωματος των πιατων και παραμένει μυρωδιά.
Εφόσον είναι το πλυντήριο miele χρισιμοποιειστε το καθαριστικό της ίδιας εταιρείας miele γιατί της finish δεν κάνει καλή δουλειά . Ακόμα υπάρχουν αποσμητικά πλυντηρίου πιάτων που κρεμιούνται στο καλάθι και το αρωματίζουν. Μια περίπτωση ακόμα είναι να μην είναι κάλο το αποριπαντικό που χρησιμοποιείται ως προς την ποσότητα και την ποιότητα του.
Καλησπερα μπορει καποιος να μου πη πως καθαριζω το πλυντηριο με μεγαλυτερη σχολαστικοτητα
σωληνώσεις, στο σαλίγκαρο και στο παγούρι.