Αναβοσβηνει η ενδειξη οτι η πορτα του πλυντηριου δεν ειναι κλειστη και δεν ξεκιναει το προγραμμα
αν ξερει κανεις κατι θα ημουν υποχρεος
ευχαριστω
Αναβοσβηνει η ενδειξη οτι η πορτα του πλυντηριου δεν ειναι κλειστη και δεν ξεκιναει το προγραμμα
αν ξερει κανεις κατι θα ημουν υποχρεος
ευχαριστω
Η πιο πιθανή περίπτωση εφόσον κλείνει καλά η πόρτα και το άγκιστρο που την ασφαλίζει είναι ακέραιο , είναι να φταίει το μπλόκο της , ο μηχανισμός δηλαδή που την κλειδώνει
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες , όπως κομμένο καλώδιο , μη ύπαρξη τάσης στο μπλόκο κ.λ.π.
Δοκίμασε με προσοχή να μη σπάσεις το χερούλι , αν ανοίγει η πόρτα την ώρα που αναβοσβήνει το Alarm (αν είναι ξεκλείδωτη)
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Φιλέ μου ευχαριστώ για την απάντηση ξέχασα να αναφέρω οτι όταν πήγε να ξεκινήσει το πλυντήριο πριν ανάψει το λαμπάκι του κάδου έκανε εναν θόρυβο ντουπ και σταμάτησε ανάβοντας και το λαμπάκι του κάδου
Απο τότε δεν κανει τίποτα απλός ανάβει το λαμπάκι του κάδου
Μάλλον θα πρέπει να το ανοίξεις , και αφού κάνεις έναν οπτικό έλεγχο , βγάλε και κάποιες κοντινές καθαρές φωτογραφίες από όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Όλα αυτά με τη συσκευή εκτός πρίζας
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ευχαριστω πολυ φιλε μου το ανοιξα και τελικα το εφτιαξα ειχε φυγει η φυσα![]()
Για να φύγει η φύσα από μόνη της λίγο δύσκολο , ή κούνησε -€“ τράνταξε ο κάδος και τη χτύπησε ή κάτι άλλο συμβαίνει μακάρι να ήταν τυχαίο
τι να πω παντως η φυσα απανω ηταν αλλα δεν ηταν μεσα μεσα
αυτο που ειδα και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αν και το πηρα καινουριο το πλυντηριο εχει ξαναανοιχτη
το συμπερανα απο τς βιδες που ειδα οτι εχει μπει κατσαβιδη ξανα
Ας είναι , αφού λειτουργεί άστο όπως είναι και ο χρόνος θα δείξει
ναι φιλε μου ευχαριστω πολυ παντως
Κάνε μια επιθεώρηση στα αμορτισέρ , (για το "ντουπ" θορύβου) ενδέχεται να ήταν από δικό σου σφάλμα π.χ. υπερβολικό φορτίο , αλλά αν έχει αστάθεια ο κάδος από άλλο πρόβλημα ? μήπως ξεκόλλησαν κάτι πλαινά αντίβαρα του κάδου και βρήκαν πάνω στον διακόπτη? κτλξέχασα να αναφέρω οτι όταν πήγε να ξεκινήσει το πλυντήριο πριν ανάψει το λαμπάκι του κάδου έκανε εναν θόρυβο ντουπ και σταμάτησε ανάβοντας και το λαμπάκι του κάδου