Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή juro pro 387 βραχυκύκλωμα

από το πρωί εχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω γιατί πέφτει η ασφάλεια του σπιτιού ...στην αρχή απλά βάζοντας το φις στην πρίζα και μετα φαίνεται απο κάποια σκαλίσματα χρειάζεται να πατήσω πλέον το κουμπί οΝ για να κάνει το Μπαμ και πέφτει η ασφαλεια ...
    εχω ξηλώσει τα πάντα σχεδόν αλλα πρόβλεψα να το φωτογραφίσω για να μην ψάχνω μετα ποιο πάει σε τι..
    να τα πάρω τα πράγματα με την σειρά ...για αρχή μετρώ με το τζιτζίκι φάση με επιστροφή με κλειστό διακόπτη και ειναι ολα καλά δεν σφυρίζει αλλα οταν έβαζα στη γείωση μου έδειχνε στιγμιαία μια ένδειξη και μετα τιποτα ουτε σφύριγμα
    0. μέτρησα το καλώδιο αποσυνδεοντας το απο παντού και είναι οκ
    1.μετρώ την αντίσταση του μπόιλερ αν κανει γείωση και μου κάνει τα ιδιά δηλαδή με την γείωση μου δείχνει στιγμιαία ένδειξη και μετα τίποτα ..οπότε σκεφτικά μάλλον ειναι η αντίσταση .και παω αγοράζω μια ,την τοποθετώ και πριν τα μοντάρω όλα ειπα να κάνω μια δοκιμή και μπαμ παλι ,...πανε τα 17 ευρω ..
    2.παω παρακάτω απομονώνω το σίδερο που σιδερώνουμε και με καλώδια βάζω ρεύμα στους ακροδέκτες τις αντιστασης του και τη γείωση και βλέπω ζεσταίνει κανονικά αρα καλό μου φαίνεται αυτό ..
    3 μετράω τη βαλβίδα ατμού και μου δείχνει βραχυκύκλωμα με την γείωση όμως το τζιτζίκι δεν σφυρίζει αλλα δείχνει παλι στιγμιαία ένδειξη και μετα παλι στη μονάδα.
    έχω απο σύμπτωση απο αλλο σίδερο μονο το πηνίο και το αλλάζω και παλι τα ιδια ρίχνει την ασφάλεια ..
    4. έμειναν ο πρεσοστατης που τον είδα και δεν βλέπω να επηρεάζει σε βραχυκύκλωμα και μου μένουν οι κεντρικοί διακόπτες .αυτοι με τισ 4 επαφές, τους μετράω και τους δυο και μου δείχνουν ίδια αποτελέσματα αρα δύσκολο να χάλασαν και οι δυο ταυτόχρονα ομως δεν καταλαβαίνω την λειτουργία τους γιατί είτε το κουμπί ειναι πατημένο ειτε οχι δεν έχουν επαφή μεταξύ οι δυο από τις 4 επαφές http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto[roadtrip31774]/2/ την τριτη εικονα απο το κουμπι βλεπε 31774 κωδ.
    δηλαδή το Ν με το Ν όταν κλείνει το κύκλωμα είναι οκ αλλά οι άλλες δυο άκρες L δεν σφυρίζουν πουθενά είτε μεταξύ τους είτε με τους τους Ν τους ετσι πρέπει να είναι ?....σίγουρα σας κούρασα αλλά επειδή σήμερα το κεφάλι μου έγινε καζάνι με αυτό και δεν βρήκα άκρη ως τώρα ζητω βοήθεια ,βέβαια και αύριο μέρα είναι ....αααα είδα και τiς Θερμασφάλειες επαφής στο κάτω μέρος.
    5 δοκιμάζοντας περνά το ρευμα τωρα που ειναι κρυο το μποιλερ και δεν έχουν επαφή με το καζάνι δηλαδή να κάνουν βραχυκύκλωμα με γείωση ,
    6 ακόμα αποσύνδεσα και το μοτέρ του αέρα μπας και φταίει αυτό ,αλλα μόνο τη μια φάση , παλι τίποτα ....έχω μερικές φοτο να σας δείξω για την ταλαιπωρία μου ..αλλα μ αρέσει ....πριν μερικά χρονιά το πήγα τότε στο μάστορα και έδωσα 80 .....τώρα να δούμε ποσά θα ξοδέψω http://s1054.photobucket.com/user/Ch...93653.jpg.html
    δεν ξερω αν μπορείτε να δείτε το αλμπουμ

και κατι ακομα τα πηνια απο τισ βαλβιδες ατμου τα δοκιμασα και τα δυο με απευθειας ρευμα πανω τους και δουλευαν.
    εναν πυκνωτη που εχει δεν δοκιμασα ...λες?...αααακαι ενα κυκλωματακι απλα το ξεβιδωσα και ειδα οπτικα οτι ειναι καλο οποτε το ξαναβιδωσα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 19-11-14 στις 09:03

Το avatar του χρήστη katmadas
    Μέλος
    Όνομα
    Φανης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Λιγο μπερδεμενα γραφεις.
    Σε αλλη μπριζα το δοκιμασες?
    Χαζο αλλα καμια φορα ειναι αυτο και απλα δεν το αναφερεις πουθενα.
    Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

το χω αυτο ποτε δεν εγραφα καλες εκθεσεις ..ναι το δοκιμασα...τα ιδια

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Όταν λες η ασφάλεια σπιτιού τι εννοείς ? πέφτει η ασφάλεια της γραμμής ή ο διακόπτης διαφυγής ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 19-11-14 στις 00:21
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ειναι πατημένο ειτε οχι δεν έχουν επαφή μεταξύ οι δυο από τις 4 επαφές http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto[roadtrip31774]/2/ την τριτη εικονα απο το κουμπι βλεπε 31774 κωδ.
    δηλαδή το Ν με το Ν όταν κλείνει το κύκλωμα είναι οκ αλλά οι άλλες δυο άκρες L δεν σφυρίζουν πουθενά είτε μεταξύ τους είτε με τους τους Ν τους ετσι πρέπει να είναι ?
    Είναι διπολικός διακόπτης (φάση και ουδέτερος) χωρίς μανδάλωση. Λογικά όπως ο ουδέτερος (Ν+Ν επαφή) κλείνει η επαφή του έτσι και στην φάση (L+L) όπου και μας λες ότι δεν κάνει επαφή. (ενώ λογικά θα έπρεπε και αυτή να κάνει επαφή)
    επομένως μια υποψία να έχει καρβουνιάσει στο εσωτερικό (αλλά τόσο πολύ έτσι ώστε να βρει και ουδέτερο )
    Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανοίξεις με προσοχή αυτό το διακοπτάκι για να δεις την κατάσταση στο εσωτερικό του.

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

συνιθως απο κατω στα κεντρικα πεφτει ...αλλα μια φορα επεσε μονο εδω στον πινακα απο το ρελε διαροης και την ασφαλεια της γραμης
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λες η ασφάλεια σπιτιού τι εννοείς ? πέφτει η ασφάλεια της γραμμής ή ο διακόπτης διαρροής ?

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

και οι δυο διακοπες?τοσο συμτωση αλλα θα το δω και αυτο ...αυριο ομως,τωρα ειμαι σταφυδα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι διπολικός διακόπτης (φάση και ουδέτερος) χωρίς μανδάλωση. Λογικά όπως ο ουδέτερος (Ν+Ν επαφή) κλείνει η επαφή του έτσι και στην φάση (L+L) όπου και μας λες ότι δεν κάνει επαφή. (ενώ λογικά θα έπρεπε και αυτή να κάνει επαφή)
    επομένως μια υποψία να έχει καρβουνιάσει στο εσωτερικό (αλλά τόσο πολύ έτσι ώστε να βρει και ουδέτερο )
    Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανοίξεις με προσοχή αυτό το διακοπτάκι για να δεις την κατάσταση στο εσωτερικό του.

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xaris-c Εμφάνιση μηνυμάτων
    συνιθως απο κατω στα κεντρικα πεφτει ...αλλα μια φορα επεσε μονο εδω στον πινακα απο το ρελε διαροης και την ασφαλεια της γραμης

Για να ρίχνει την κεντρική ασφάλεια σημαίνει γερό βραχυκύκλωμα , όλο και κάπου θα έχει αφήσει σημάδια
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xaris-c Εμφάνιση μηνυμάτων
    τ€¦
    https://drive.google.com/?usp=chrome_app#my-drive δεν ξερω αν μπορείτε να δείτε το αλμπουμ

Το άλμπουμ σε εμένα πάντως δεν ανοίγει

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

http://s1054.photobucket.com/user/Ch...93653.jpg.html τωρα καλύτερα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το άλμπουμ σε εμένα πάντως δεν ανοίγει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 19-11-14 στις 16:57

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη LG] FLATRON W2243S βραχυκύκλωμα, καίει την ασφάλεια
    από mitsus78 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-14, 13:00
  2. Μητρική Laptop Βραχυκύκλωμα
    από kotsos___ στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-13, 15:05
  3. [Κλιματιστικό] βραχυκύκλωμα εξωτερικής μονάδας...SOS
    από ktziavos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-12, 07:50
  4. βραχυκύκλωμα στη βύσμα (compaq 615)
    από hukgys στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-12, 07:25
  5. ??? Βραχυκύκλωμα Ενισχυτή ή άλλο πρόβλημα; ???
    από gas_liosia στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 17:27

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία