καλησπερα σας αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.το τηλεχειρηστηριο μου ενω οταν παταω το κουμπι αναβοσβηνει το φωτακι του η γκαραζοπορτα δεν κλεινει .ενω το κουμπι για ανοιγμα λειτουργει κανονικα.τι μπορει να συμβαινει?
καλησπερα σας αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.το τηλεχειρηστηριο μου ενω οταν παταω το κουμπι αναβοσβηνει το φωτακι του η γκαραζοπορτα δεν κλεινει .ενω το κουμπι για ανοιγμα λειτουργει κανονικα.τι μπορει να συμβαινει?
Εάν υπάρχουν φωτοκύτταρα ασφαλείας τότε πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά. Επίσης, μπορεί να μην δουλεύει σωστά ο ένας τερματικός διακόπτης, να μην κάνει καλή επαφή το ένα από τα 2 καλώδια του πυκνωτή λειτουργίας, να μην κάνει καλή επαφή η κλέμα σύνδεσης του μοτέρ, να έχει πρόβλημα η πλακέτα, να έχει πρόβλημα το μοτέρ με το ένα τύλιγμα, να έχει πρόβλημα το τηλεχειριστήριο κλπ
η μπορει να ειναι μηχανικο το προβλημα. φυριζει το γραναζι? μημπως η ραγα στο κατω μερος δεν κανει καλη επαφη με το γραναζι και πατιναρει?
η γκαραζοπορτα λειτουργει κανονικα δεν εχει προβλημα.με το αλλο τηλεχειριστηριο που εχω την δουλευω κανονικα.
Τότε άνοιξε το τηλεχειριστήριο και καθάρισε τις επαφές των πλ΄κτρων - ιδανικά με ισοποροπυλική αλκοόλη, αν σε δυσκολεύει με καθαρό οινόπνευμα και πολύ καλό στέγνωμα. Αν δεν φτιάξει, πέτα το και πάρε άλλο, δεν είναι ακριβά.