Ίσως να βοηθάει με την ανακυκλοφορία αέρα στο να συλλέξει η πλάτη περισσότερη υγρασία και να την αποβάλλει αργότερα στην παύση.Η στατική ψύξη είναι η ο πιο κοινός τρόπος ψύξης. Χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερα μοτέρ με δύο ξεχωριστά κυκλώματα, ένα για το θάλαμο συντήρησής και ένα για τον θάλαμο κατάψυξης.
Η ψύξη επιτυγχάνεται μέσω ενός αερίου που διαχέεται στο εσωτερικό του ψυγείου και της κατάψυξης μέχρι να επιτευχθεί η σωστή θερμοκρασία.
Τα στατικά ψυγεία με ανεμιστήρα λειτουργούν με την ίδια λογική όπως και τα στατικά ψυγεία , με την διαφορά ενός ανεμιστήρα που προστίθεται σε κατάλληλη θέση στο εσωτερικό του ψυγείου έτσι ώστε να διαχέει ομοιόμορφα τον κρύο αέρα και να συντηρεί καλύτερα τα τρόφιμα.Και το στατικό ψυγείο και ο ανεμιστήρας χρειάζονται χειρωνακτική απόψυξη , τουλάχιστον μία ή δύο φορές το χρόνο.
https://www.candy-home.com/el_GR/blo...frost-statiki/
Σε 20-25 βαθμούς , αλλά δίνουν και στοιχεία για πιο χαμηλούς βαθμούς. Σε κάθε μοντέλο νομίζω διαφέρουν.π.χ. ποσά ΚΩ σε δίνει σε 0 βαθμούς?
Εξαρτάτε την τελική τοποθέτηση του άκρου αισθητήρα , άλλη ένδειξη στον αέρα , άλλη ένδειξη εξ επαφής στα τοιχώματα , άλλη ένδειξη σε διαφορετικό ύψος σημείου του θαλάμου.Το ρωτάω γιατί ο αισθητήρας (μόνο για την ένδειξη θερμοκρασίας) έχει τεράστια απόκλιση σύμφωνα με το δικό μου θερμόμετρο.
Στους μηχανικούς θερμοστάτες (ας πούμε συντήρησης και θέλεις έλεγχο μεταξύ +4 με +7 C) ο ίδιος μηχανικός θερμοστάτης δεν φτιάχτηκε για +4 με +7 C , αλλά μπορεί για -10 π.χ. στο σημείο του στοιχείου , από δεύτερους υπολογισμούς προσδιορίζουν ότι η θερμοκρασία (γενική και μέσος όρος θερμοκρασίας ) θα είναι η σωστή.