Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιασου Γιαννη.Υποθετικα παντα αφου το πλυντηριο πηγε σε τεχνικο θα πρεπει το υδραυλικο κοματι του πλυντηριου να ειναι ο.κ. απο βρωμια και αλατα.Σε αυτη την περιπτωση το προβλημα ειναι στη βαλβιδα παροχης η οποια περνει νερο με πολυ πιεση με αποτελεσμα το νερο να μην προλαβαινει να περασει μεσα στον καδο και να φουσκωνει μεσα στη θηκη της αεροπαγιδας δινοντας την αισθηση στην αεροπαγιδα οτι το πλυντηριο γεμησε.Για να το διαπηστωσεις αυτο χαμηλωσε πολυ την πιεση απο την βρυση και κανε μια δοκιμη.
Σακη, εκανα οτι μου πες. Σε πολυ χαμηλωμα της βανας αρχισε και σπαρταρουσε ο μαυρος πλαστιχος σωληνας της παροχης και εκανε εντονο χτυπημα σαν το φαινομενο του πληγματος. Επομενως να το εχω ισα ισα χαμηλα να παιρνει νερο δεν γινεται. Ο σωληνας ειναι ενας μαυρος λεπτος. Χωρις το σωληνα το βρυσακι δεν εχει προβλημα και ανοιγει σταδιακα και ομοιομορφα. Θα βοηθουσε να βαλω καποιον αλλο χοντρυτερο σωληνα παροχης και να μειωσω πιεση? Μηπως το ολο προβλημα το επειδεινωνει ο λεπτος σωληνας?
Στο παρελθον μου ειχε σταματησει εντελως να παιρνει νερο και αλλαξα βαλβιδα παροχης. Το προβλημα με την χαμηλη σταθμη προυπηρχε (το προβλημα το ελυνα χειροκινητα βαζοντας νερο, δεν μπορω ομως να το παρακολουθω σε ολη την διαρκεια της πλυσης). Αλλαζοντας βαλβιδα το προβλημα μη πληρωσης λυθηκε, ομως δεν λυθηκε το προβλημα της χαμηλης σταθμης.