Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Konstantinos
    Περιοχή
    athina

Προεπιλογή Siemens SK25200/02 Πλυντήριο πιάτων

Καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους, πρωτη δημοσίευση μου εδω και αφου εχω διαβάσει αναλυτικά ολα τα σχετικα θέματα με το πρόβλημα που εχει το ανω 10 ετων πλυντήριο πιατων Siemens SK25200/02. Το πρόβλημα που εχει ειναι η φτερωτή που φερνει απειροελάχιστο νερο και δεν γυρναει. Την εβγαλα της εδωσα απευθείας νερο και βγαίνει κανονικα απο τις τρύπες που εχει. Το παγούρι δεξια στην αρχη γεμιζει. Ηρθε το ειδε τεχνικός και ειπε πως εχει καει το μοτερ της αντλιας εισαγωγής νερου. Το έλυσα ομως και το εβαλα να δουλέψει και το μοτερ που εχει απο την αριστερή μερια φαίνεται και ακούγεται να γυρναει. Παραθετω και μερικές φωτογραφίες μηπως και ειναι εμφανές καποιο πρόβλημα που δεν βλέπω εγω. Καμιά ιδεα τι να φταιει και πως να το επισκευάσω;

Σας ευχαριστώ!

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αν οντος δουλευει το μοτερ τοτε μαλλον εχεις προβλημα με την φτερωτη του.Πιθανον να εχουν σπασει τα πτερηγια με αποτελεσμα να μην ψεκαζει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ηρθε το ειδε τεχνικός και ειπε πως εχει καει το μοτερ της αντλιας εισαγωγής νερου.
    Πάλι τα ίδια ? (με την κρίση όλοι οι τεχνικοί τα ίδια λένε και με κλειστά μάτια κιόλας !!) ιδιαίτερα μου άρεσε η σύγχρονη πατέντα που την αναφέρει ως "αντλία εισαγωγής νερού" !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Konstantinos
    Περιοχή
    athina

Προεπιλογή

Ευχαριστω για τις απαντησεις κ εγω απο οσα διαβασα μαλλον για τα πτερύγια του μοτερ σκεφτηκα. Υπαρχει σαν ανταλλακτικο μονο του χωρις το μοτερ; Καμια ιδεα απο που να ξεκινησω να λυνω για να φτασω στο μοτερ;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konstantinos_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για τις απαντησεις κ εγω απο οσα διαβασα μαλλον για τα πτερύγια του μοτερ σκεφτηκα. Υπαρχει σαν ανταλλακτικο μονο του χωρις το μοτερ; Καμια ιδεα απο που να ξεκινησω να λυνω για να φτασω στο μοτερ;
    Να σου πούμε καλύτερα πως να παλέψεις με τον Τσακ Νόρις για να τον ξεσκίσεις ?
    Επειδή έχει πάρα πολύ φασαρία , θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσεις να δεις πιέζοντας τα πτερύγια του μοτέρ της αντλίας πλύσης που φαίνεται στις τελευταίες φωτογραφίες αν αυτά γυρίζουν σαν 1ο βήμα και μετά από μέσα από τον θάλαμο πλύσης να δεις αν μπορείς να έχεις ορατότητα και στα πτερύγια του ίδιου μοτέρ που είναι για την ώθηση του νερού . Να τα γυρίσεις ταυτόχρονα και τα 2 μαζί για να δεις αν όντως είναι τα πτερύγια αυτά (της ώθησης νερού) λασκαρισμένα όντως ... στο λέω αυτό γιατί μπορεί να είναι και κάτι άλλο. π.χ. η περιστρεφόμενη κεφαλή να είχε βουλωμένες οπές ή κάποιο ξένο αντικείμενο που φράζει. πυκνωτής / ελάχιστο νερό κατά την εισαγωγή.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εχω παρομοιο προβλημα με αντιστοιχο πλυντηριο bosch skt5102/09. Το εχω παει σε τεχνικο συσκευων που αδυνατει να κατανοησει τι προβλημα εχει. Το πλυντηριο παιρνει λιγο νερο στο καδο πλυσης (ισα που καλυπτει τα φιλτρα) και κατοπιν ξεκιναει η πλυση μουγκριζοντας. Μου αλλαξαν αεροπαγιδα. Το προβλημα παραμενει το ιδιο πλενοντας με ελαχιστο νερο, , ο θορυβος ειναι αφορητος. Το προβλημα λυνεται μολις προσθεσω περιπου 1 λιτρο νερου με καποια κανατα. Το τεχνικο τμημα λεει οτι εαν δεν ειχε επαρκη νερο μεσα θα κοβοταν η πλυση αυτοματα, απο την στιγμη που λειτουργει και πλενει ειναι οκ. Υποψιν, δεν εχω ζητησει να το επισκευασουν δωρεαν, τωρα γιατι με τρολλαρουν ετσι δεν ξερω.

Τι μπορω να κοιταξω?

Το avatar του χρήστη georged30
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ν Χαλκηδονα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konstantinos_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους, πρωτη δημοσίευση μου εδω και αφου εχω διαβάσει αναλυτικά ολα τα σχετικα θέματα με το πρόβλημα που εχει το ανω 10 ετων πλυντήριο πιατων Siemens SK25200/02. Το πρόβλημα που εχει ειναι η φτερωτή που φερνει απειροελάχιστο νερο και δεν γυρναει. Την εβγαλα της εδωσα απευθείας νερο και βγαίνει κανονικα απο τις τρύπες που εχει. Το παγούρι δεξια στην αρχη γεμιζει. Ηρθε το ειδε τεχνικός και ειπε πως εχει καει το μοτερ της αντλιας εισαγωγής νερου. Το έλυσα ομως και το εβαλα να δουλέψει και το μοτερ που εχει απο την αριστερή μερια φαίνεται και ακούγεται να γυρναει. Παραθετω και μερικές φωτογραφίες μηπως και ειναι εμφανές καποιο πρόβλημα που δεν βλέπω εγω. Καμιά ιδεα τι να φταιει και πως να το επισκευάσω;

Σας ευχαριστώ!

Σου εχουν σπασει τα πτερυγια της φτερωτης το επαθε και το δικο μου πριν λιγο καιρο τα ανταλακτικα υπαρχουν αλλα θελει πολυ λυσιμο και πρεπει να αλαξεις την φτερωτη και τις τσιμουχες. Αν δεν εχεις τα εργαλεια και τις γνωσεις καλυτρερα να μην το προσπαθησεις.

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannos88 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω παρομοιο προβλημα με αντιστοιχο πλυντηριο bosch skt5102/09. Το εχω παει σε τεχνικο συσκευων που αδυνατει να κατανοησει τι προβλημα εχει. Το πλυντηριο παιρνει λιγο νερο στο καδο πλυσης (ισα που καλυπτει τα φιλτρα) και κατοπιν ξεκιναει η πλυση μουγκριζοντας. Μου αλλαξαν αεροπαγιδα. Το προβλημα παραμενει το ιδιο πλενοντας με ελαχιστο νερο, , ο θορυβος ειναι αφορητος. Το προβλημα λυνεται μολις προσθεσω περιπου 1 λιτρο νερου με καποια κανατα. Το τεχνικο τμημα λεει οτι εαν δεν ειχε επαρκη νερο μεσα θα κοβοταν η πλυση αυτοματα, απο την στιγμη που λειτουργει και πλενει ειναι οκ. Υποψιν, δεν εχω ζητησει να το επισκευασουν δωρεαν, τωρα γιατι με τρολλαρουν ετσι δεν ξερω.

Τι μπορω να κοιταξω?
    Γιασου Γιαννη.Υποθετικα παντα αφου το πλυντηριο πηγε σε τεχνικο θα πρεπει το υδραυλικο κοματι του πλυντηριου να ειναι ο.κ. απο βρωμια και αλατα.Σε αυτη την περιπτωση το προβλημα ειναι στη βαλβιδα παροχης η οποια περνει νερο με πολυ πιεση με αποτελεσμα το νερο να μην προλαβαινει να περασει μεσα στον καδο και να φουσκωνει μεσα στη θηκη της αεροπαγιδας δινοντας την αισθηση στην αεροπαγιδα οτι το πλυντηριο γεμησε.Για να το διαπηστωσεις αυτο χαμηλωσε πολυ την πιεση απο την βρυση και κανε μια δοκιμη.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιασου Γιαννη.Υποθετικα παντα αφου το πλυντηριο πηγε σε τεχνικο θα πρεπει το υδραυλικο κοματι του πλυντηριου να ειναι ο.κ. απο βρωμια και αλατα.Σε αυτη την περιπτωση το προβλημα ειναι στη βαλβιδα παροχης η οποια περνει νερο με πολυ πιεση με αποτελεσμα το νερο να μην προλαβαινει να περασει μεσα στον καδο και να φουσκωνει μεσα στη θηκη της αεροπαγιδας δινοντας την αισθηση στην αεροπαγιδα οτι το πλυντηριο γεμησε.Για να το διαπηστωσεις αυτο χαμηλωσε πολυ την πιεση απο την βρυση και κανε μια δοκιμη.
    Σακη, εκανα οτι μου πες. Σε πολυ χαμηλωμα της βανας αρχισε και σπαρταρουσε ο μαυρος πλαστιχος σωληνας της παροχης και εκανε εντονο χτυπημα σαν το φαινομενο του πληγματος. Επομενως να το εχω ισα ισα χαμηλα να παιρνει νερο δεν γινεται. Ο σωληνας ειναι ενας μαυρος λεπτος. Χωρις το σωληνα το βρυσακι δεν εχει προβλημα και ανοιγει σταδιακα και ομοιομορφα. Θα βοηθουσε να βαλω καποιον αλλο χοντρυτερο σωληνα παροχης και να μειωσω πιεση? Μηπως το ολο προβλημα το επειδεινωνει ο λεπτος σωληνας?
    Στο παρελθον μου ειχε σταματησει εντελως να παιρνει νερο και αλλαξα βαλβιδα παροχης. Το προβλημα με την χαμηλη σταθμη προυπηρχε (το προβλημα το ελυνα χειροκινητα βαζοντας νερο, δεν μπορω ομως να το παρακολουθω σε ολη την διαρκεια της πλυσης). Αλλαζοντας βαλβιδα το προβλημα μη πληρωσης λυθηκε, ομως δεν λυθηκε το προβλημα της χαμηλης σταθμης.

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannos88 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαζοντας βαλβιδα το προβλημα μη πληρωσης λυθηκε, ομως δεν λυθηκε το προβλημα της χαμηλης σταθμης.
    Αν εβαλες βαλβιδα του εμποριου την πατησες.Το πλυντηριο θελει βαλβιδα original γιαυτο και εχει προβλημα στθμης

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πλυντήριο πιάτων siemens - κάνει πολύ θόρυβο
    από jomor στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-16, 05:35
  2. [Siemens] Πλυντήριο Πιάτων SIEMENS
    από sterod στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-15, 00:26
  3. [Siemens] Πρόβλημα ,Πλυντήριο πιάτων SIEMENS (typ :SD13GT1S)
    από ΜΙΓΔΑΝΗΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-14, 00:00
  4. [Siemens] Πρόβλημα σε πλυντήριο πιάτων SIEMENS
    από matgav στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-13, 14:51
  5. [Siemens] Πλυντήριο πιάτων Siemens e/nr SF55561/12
    από Yanni στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-13, 21:23

Δικαιώματα - Επιλογές