Σύμφωνος με τον από πάνω , δοκίμασες να κάνεις ένα τεστ με λιγότερο φορτίο? ή όσο προτείνει ο κατασκευαστής? πάλι τα ίδια έχουμε? δες αν θα σου ξαναβγάλει το σφάλμα.
Σύμφωνος με τον από πάνω , δοκίμασες να κάνεις ένα τεστ με λιγότερο φορτίο? ή όσο προτείνει ο κατασκευαστής? πάλι τα ίδια έχουμε? δες αν θα σου ξαναβγάλει το σφάλμα.
Έχω κάνει τα πάντα! Μείωση φορτίου, είδος και ζύγισμα ρούχων κλπ. Το πρόβλημα πάντα εμφανίζεται. Η εγγύηση καλύπτει αλλαγή μοτέρ και όχι αλλαγή πλακέτας, που είναι ασύμφορη άμα την πληρώσεις (180 Ε μόνο για πλακέτα), γιαυτό και μου έκαναν αλλαγή μοτέρ. Εξάλλου ακόμα και να αλλάξεις την πλακέτα δεν είναι σίγουρο ότι η καινούργια δεν θα εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα μιά που είδα από blogs στο εξωτερικό ότι αυτή η βλάβη εμφανίζεται συχνά σε αυτό το μοντέλο κάτι που μου λέει ότι είναι κατασκευαστικό λάθος. Χθές προσπάθησα να διορθώσω την πλακέτα, που είναι σφραγισμένη και κολλημένη σε πλαστικό κουτί με σιλικόνη μάλλον, γεγονός που με δυσκόλεψε αρκετά. Έξυσα προσεκτικά μέρος της πλακέτας από την σιλικόνη (επώδυνη διαδικασία!). Μετά την τοποθέτησα στην θέση της χωρίς να βάλω το αποπάνω καπάκι γιατί έχω υποψιαστεί ότι είναι θέμα υπερθέρμανσης της πλακέτας. Έκανα 2 φουλ πλύσεις με ecobubble, βαμβακερά και κανονικό φορτίο και το πλυντήριο τελείωσε χωρίς πρόβλημα! Όταν όμως έβαλα το καπάκι πάλι εμφανίστηκε το πρόβλημα. Από παλιά έχω διαπιστώσει ότι το καπάκι του πλυντηρίου λόγω της πλακέτας ζεσταίνεται αρκετά. Το ίδιο συμβαίνει και με το μοτέρ. Θα το παρακολουθήσω και σε άλλες πλύσεις. Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά ας μου γράψει.
Βάλε της ένα ανεμιστήρακι τότε. Όπως των υπολογιστών αλλά 230V
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει πως μπορώ να βγάλω την πλακέτα, που είναι εγκιβωτισμένη με σιλικόνη και συνεπώς κολλημένη από την κάτω μεριά της στο σκληρό πλαστικό περίβλημα της ούτως ώστε να μπορώ να αλλάξω ορισμένους πυκνωτές και να διορθώσω έτσι το πρόβλημα υπερθέρμανσης.
Ναι από την πάνω ελεύθερη πλευρά, είναι σχετικά εύκολο, αλλά πως θα σκάψεις/ξεκολλήσεις την κάτω πλευρά, που έχει κολλήσει με την σιλικόνη στο πλαστικό περίβλημα και δεν μπορείς να σκάψεις; Γιατί από την κάτω μεριά μόνο μπορείς να ενώσεις τον καινούργιο πυκνωτή με τις υπάρχουσες γραμμές και να αφαιρέσεις τον παλιό. Υπόψη ότι ο παλιός όταν υπερθερμαίνεται σταματάει την ροή του ρεύματος, όπως διαπίστωσα, και έχει υπερβεί την διάρκεια ζωής του (περίπου 1000 h). Επίσης αυτός δίνει ρεύμα στον κινητήρα. Στην αρχή αρχίζει και τρεμοπαίζει η τάση (γιαυτό και ο κάδος προσπαθεί να γυρίσει) και μετά σταματάει εντελώς.