Λοιπόν βρήκα ένα όρθιο πηνίο με σταθερό φερρίτη και το διέλυσα με προσοχή γιατί ήταν κολλημένος ο φερρίτης μέσα στην μπομπίνα. Ταιριάζει ακριβώς στο δικό μου πηνίο και αφού βρήκα το σημείο που ήθελα, το κόλλησα με logo και πλέον το ύψος επανήλθε στο κανονικό του
Χίλια ευχαριστώ Νεκτάριε και Νίκο για την βοήθεια και φυσικά σε αυτό το υπέροχο forum!
---
Θα ήθελα άλλη μια μικρή βοήθεια παιδιά για να το βιδώσω και να ησυχάσω με αυτό...
Το πρόβλημα που γι'αυτό ανοίχτηκε παραμένει και πιθανολογώ ότι οφείλεται σε ψυχρή. Για αρχή ακούγεται ένα τσιτσίρισμα και στην οθόνη η εικόνα κυματίζει στις άκρες, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κατά καιρούς να κάνει restart το παιχνίδι ή να βγάζει διάφορα χαζά. Με ένα χτύπημα στην πλακέτα του monitor, που παρεμπιπτόντως είναι της kortek, φτιάχνει και με ένα δεύτερο επανέρχεται.
Βρήκα κάποιες ψυχρές γύρω από την υψηλή αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε, συνέχισα στην ευρύτερη περιοχή μέχρι που μου τελείωσε το καλάι. Αφού σε λίγο θα πάω να αγοράσω καλάι, υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται κάτι άλλο π.χ. πυκνωτής, γιατί έχει κάτι φουσκωμένους, αλλά με προβληματίζει ότι με τα χτυπήματα φτιάχνει/χαλάει.
Για να αποκλείσω την πλακέτα του παιχνιδίου καθώς και την καλωδίαση, αποσύνδεσα την πλακέτα του monitor, φυσικά δεν έχω εικόνα αλλά δεν ακούγεται τίποτα, ούτε και χτυπώντας την ελαφριά.
Έχετε καμία άλλη ιδέα;