Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

1435.jpg

δες τις δυο εικονες και στις δυο περιπτωσεις μπορει να βγαζει τα
    νερα απο την εσωτερικη μοναδα.

1εικονα οταν ο σωληνας ειναι η ακρια του μεσα σε κάποιο δοχείο

2εικονα οταν ο σωληνας δεν ειναι σε ευθεια γραμμη προς τα κατω
    (σε καποιο σημειο σηκωνεται και κανει σιφωνι).

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konman Εμφάνιση μηνυμάτων
    1435.jpg

δες τις δυο εικονες και στις δυο περιπτωσεις μπορει να βγαζει τα
    νερα απο την εσωτερικη μοναδα.

1εικονα οταν ο σωληνας ειναι η ακρια του μεσα σε κάποιο δοχείο

2εικονα οταν ο σωληνας δεν ειναι σε ευθεια γραμμη προς τα κατω
    (σε καποιο σημειο σηκωνεται και κανει σιφωνι).
    Φίλε μου σε ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση αλλά δεν ισχύει τίποτε από τα δύο σχήματα.
    Από όταν έγινε η εγκατάσταση δεν άλλαξε κάτι και μέχρι πρίν λίγες μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Απο μεσα πρεπει να περασεις την ατσαλινα.... απο μεσα πρως τα εξω.....(πλαστικη ατσαλινα)
    πρπει να βγαλεις την πλαστικη προσοψη ( εχει βιδες κατω, η πανω μερια βγαινει ξεκουμπωνοντας κλιπς) και θα δεις το λεκανακι συπηκνωματον ακριβως απο κατω απο τον εναλλακτη...
    εκει θα δεις εαν ειναι σπασμενο η οχι..... μετα, δεξια ειναι η τρυπα που συνδεουμε την αποχετευση, αλλα επειδη δεν θα την δεις ευκολα θα πρπεπει να κρεμασεις το λεκανακι... επειδη ολα αυτα ειναι λιγακι ευαισθητα και νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις καλυτερα να φωναξεις εναν τεχνικο να σου κανει αυτη την δουλεια....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο μεσα πρεπει να περασεις την ατσαλινα.... απο μεσα πρως τα εξω.....(πλαστικη ατσαλινα)
    πρπει να βγαλεις την πλαστικη προσοψη ( εχει βιδες κατω, η πανω μερια βγαινει ξεκουμπωνοντας κλιπς) και θα δεις το λεκανακι συπηκνωματον ακριβως απο κατω απο τον εναλλακτη...
    εκει θα δεις εαν ειναι σπασμενο η οχι..... μετα, δεξια ειναι η τρυπα που συνδεουμε την αποχετευση, αλλα επειδη δεν θα την δεις ευκολα θα πρπεπει να κρεμασεις το λεκανακι... επειδη ολα αυτα ειναι λιγακι ευαισθητα και νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις καλυτερα να φωναξεις εναν τεχνικο να σου κανει αυτη την δουλεια....
    Καλησπέρα και πάλι.
    Δυστυχώς το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν είναι με την μορφή που αναφέρεις.
    Τι θέλω να πώ.
    Ολα τα πλαστικά του τα είχα αφαιρέσει αλλά το λεκανάκι δεν φαίνεται πουθενά. Αλλωστε αν έβρισκα το λεκανάκι θα το έλενχα για τυχόν ραγίσματα αλλά θα περνούσα και από την εσωτερική πλευρά την ατσαλίνα προς τα έξω(που όντως είναι πλαστική).
    Σκέφτομαι μήπως χρησιμοποιήσω πίεση αέρα για να φυσήξω το μηχάνημα αλλά και τον σωλήνα απορροής.
    Προς το παρόν το λειτουργώ και το έχω σηκώσει ελαφρά από τα αριστερά έτσι ώστε τα νερά να στάζουν μόνο από την δεξιά πλευρά και όχι από παντού όπως αρχικά έτσι ώστε να μπορώ να τα μαζεύω ευκολότερα.
    Πάντος το μελετάω για να μην κάνω κάτι που είναι λάθος και μόλις τελειώσω κάποιες άλλες εργασίες που εκκρεμούν θα επιχειρήσω και πάλι μια που τώρα έχω πολύ καλύτερη εικόνα λόγω του Service Μanual που μου έδωσες.
    Ευχαριστώ και πάλι.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Χαλκιδικης

Προεπιλογή

Φιλε Γιωργο 48 εχω και εγω ακριβώς το ιδιο προβλημα με το δικο σου και θέλω να μου πεις τι εγινε
    με το δικο σου προβλημα την βρικες την βλαβη στο κλιματιστικο σου που εσταζε νερα στο εσωτερικο
    απαντισέ μου τι ηταν και αν το εκανες το κλιματιστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων. [xkgm] .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xkgm : 27-06-14 στις 19:02

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

μου ετυχε ενα παρομοιο προβλημα και αναγκαστηκα να κατεβασω το μηχανημα για να το φτιαξω!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xkgm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Γιωργο 48 εχω και εγω ακριβώς το ιδιο προβλημα με το δικο σου και θέλω να μου πεις τι εγινε
    με το δικο σου προβλημα την βρικες την βλαβη στο κλιματιστικο σου που εσταζε νερα στο εσωτερικο
    απαντισέ μου τι ηταν και αν το εκανες το κλιματιστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων. [xkgm] .
    Σε γενικές γραμμές όλα έχουν κάτω από τον εναλλάκτη της εσωτ μονάδας μια λεκάνη συλλογής νερών (που λιώνουν από τον εναλλάκτη ) καταλήγουν στην λεκάνη συλλογής .. η λεκάνη αυτή είναι μακρόστενη και στο ένα άκρο έχει μια αποχέτευση (τρύπα αποχέτευσης στο κατώτερο σημείο της λεκάνης συλλογής) η αποχέτευση αυτή στην συνέχεια περνάει έξω από τους τοίχους και καταλήγει σε όποια βολική απομάκρυνση υπάρχει στον εξωτερικό χώρο (μπορεί να είναι σιφόνι στο μπαλκόνι κτλ)

Από την λεκάνη συλλογής του νερού μέχρι και το σιφόνι η σωλήνες και η ροή νερού που προσπαθεί να φύγει πρέπει να τοποθετούνται συνεχώς με κατηφορική κλίση (αν π.χ. την σωλήνα αυτή την βάλεις πιο ψηλά από την τρύπα της λεκάνης συλλογής , τότε λογικά θα πλημμυρίσει η λεκάνη κτλ ) αυτό μπορεί να συμβεί και με βούλωμα της σωλήνας αποχέτευσης. ή από το παράδειγμα του #3 (αιτίες παρεμπόδισης εξόδου νερού)

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

μου εχει τυχη και εμενα εχει σπασει απο την πισω πλευρα.για να το βγαλεις ειναι σχετικα "ευκολο" το σκαφακι φαντασου βγαινει ολο μαζι με τα ηλεκτρικα (το box) και το ανεμιστηρα,βγαλε πρωτα το ρευμα μετα τις εντολες (την προσοψη φυσικα με προσοχη δεν βγαινει ευκολα).εχει δυο βιδες οπως το βλεπουμε απο αριστερα που ειναι ας πουμε βιδωμενος ο ανεμ..απο την δεξια εχει μια βιδα που ξεβιδωνει απο πανω το box ακομα εχει αλλη μια κοντα στις εντολες.το εχω αλλαξει πριν αρκετα χρονια δεν θυμαμε τιποτα αλλο.Φανταζου θα μεινει το κλιματιστικο κρεμασμενο μονο το στοιχειο
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Thumbs up Η λύση βρέθηκε τυχαία.

Την λύση τελικά την βρήκα τυχαία.
    Επειδή δεν είχα το ειδικό καθαριστικό των στοιχείων που συνήθως χρησιμοποιούσα για καθάρισμα, ψέκασα το εσωτερικό στοιχείο με Detol. Ως δια μαγείας το μηχάνημα έβγαλε αρκετές μαυρίλες από τον σωλήνα, και σταμάτησε να στάζει.
    Από ότι κατάλαβα είχε δημιουργηθεί μούχλα η οποία έφραζε ναι μεν την δίοδο στο νερό αλλά όχι και στην ατσαλίνα.
    Ετσι η ατσαλίνα περνούσε από μέσα αλλά όταν έβγαινε δεν είχε παρασύρει σχεδόν τίποτε και το πρόβλημα εξακολουθούσε. Φέτος ολόκληρο το καλοκαίρι καθάρισα δύο φορές το μηχάνημα και δεν είχα ξανά πρόβλημα με σταξίματα και λοιπά.
    Συμπέρασμα. Το ειδικό σπρέϊ που πουλάνε όλα τα σούπερ μάρκετ για τον καθαρισμό του κλιματιστικού δεν είναι και τόσο ειδικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    stelios
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Τελικα ειχε δικιο το dettol σε spray κανει θαυματα .

Παρόμοια Θέματα

1. Δεν ζεσταίνει το νερό
    από elena.m στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-15, 10:57
  2. βαλβίδα ασφαλείας θερμοσίφωνα στάζει
    από darthtony στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-13, 09:07
  3. [AEG] Πλυντήριο ρούχων βάζει νερό μονάχο του
    από tex439 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5