Kαλημέρα Μανώλη, όταν ανοίγω την τηλεόραση πάνω δεξιά φαίνεται ο αριθμός 10 κανονικά έντονα η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη , όταν σβήσει η τηλεόραση δεν φαίνεται τίποτα .
Kαλημέρα Μανώλη, όταν ανοίγω την τηλεόραση πάνω δεξιά φαίνεται ο αριθμός 10 κανονικά έντονα η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη , όταν σβήσει η τηλεόραση δεν φαίνεται τίποτα .
Kαλησπέρα Μανώλη , όταν ανάβω την τηλεόραση πάνω δεξιά φαίνεται το νούμερο 10 έντονα η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη, όταν σβήσω την τηλεόραση φεύγει και ο αριθμός .
άλλαξε την μνήμη ic002 ST24E32 και δες αν ξεκινάει
Καλησπέρα φίλε Νίκο η μνήμη που λες είναι smd sto tuner CAD A θα το αλλάξω και βλέπουμε αλλά δεν νομίζω να είναι από την μνήμη θα δούμε , πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας .
Μια ερώτηση,ο αριθμός 10 που γράφει πάνω δεξιά στην οθόνη ( όπως περιγράφει στο ποστ# 11 ) δεν είναι OSD; Αν όχι τι είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 09-12-12 στις 12:36
σήφη λέει ότι τον βλέπει αμυδρά έπρεπε να έχει λειτουργίες rc και πιέζοντας τα πλήκτρα να βλέπει ανάλογα με τι πλήκτρο πατάει να το βλέπει σε osd και μην ξεχνάς ότι το σασί αυτό ΒΕ3Β έχει βγάλει πολλές βλάβες δεν την έχω μπροστά μου δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός ότι αν αλλάξει το tuner για σιγουριά ας το ανοίξει ας βρεί το tsa 5512 και να ξανακολήσει το πιν 15 την γείωση παρόμοια βλάβη βγάζανε τα ισπανικά μοντέλα τώρα το θυμήθηκα, αυτό πρέπει να είναι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 09-12-12 στις 01:07
Νίκο καλησπέρα σε προηγούμενη απάντηση σου μου είπες να αλλάξω το ic002 ST24E32 το οποίο είναι όπως είδα πάνω στο tuner και το tuner κουμπώνει πάνω στην κεντρική πλακέτα ,θα τσεκάρω το tsa 5512 τοις κολλήσεις και θα σας πω.
Νίκο τελικά φρέσκαρα της κολλήσεις του tsa 5512 αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν ότι την στιγμή που την ανοίγω ακούγετε να δουλεύει,το ενδεικτικό led είναι μόνιμα αναμμένο, και το νούμερο πάνω δεξιά που έβλεπα δεν φαίνεται πλέων γενικά μαύρη εικόνα και κατά το rc πατώντας τα πλήκτρα δεν φαίνεται κάποια μπάρα στην οθόνη όπως στο πάτημα του volume ,θα την ψάξω λίγο ακόμη να δούμε .
Το 90% των βλαβών στο ΒΕ3Β σασί φταίει το tuner. Υπάρχουν ψυχρές κολήσεις κυρίως στις γειώσεις του κουτίου.Πρόσεχε μην κάνεις βραχυκυκλώματα.