Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2
    Το avatar του χρήστη gkats
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή Επισκευές "καμένων" Laptop

Τι θα λέγατε να θέταμε εδώ τις εμπειρίες μας απο laptop που έχουν πέσει στα χερια μας και δεν δουλευουν ανεξαρτήτου (hardware) προβλήματος, καθώς και να παραθέτουμε και τις λύσεις των προβλημάτων εφόσον είναι εφικτές...?

Το avatar του χρήστη gkats
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή

Και θα αρχίσω εγώ με μία πρόσφατη εμπειρία μου με ένα acer aspireone που ήταν τελείως νεκρό.
    Αρχικά σκέφτηκα μήπως έχει κάει το τροφοδοτικό του με αποτέλεσμα να μην δείνει ρευμα και να μην φορτίζει και την μπαταρία. Αφού μετρησα το τροφοδοτικό διαπίστωσα ότι δεν έχει καεί. όπότε άρχισα να λίνω το laptop να δώ αν υπάρχει κανένα εμφανές σημείο πάνω στην μητρική που να προδίδει κάποιο βραχυκυκλωμα ή καμένο component (αντισταση, αντίσταση-ασφάλεια, πικνωτη, ολοκληρωμένο κτλ...)Αφού δεν διαπίστωσα κάποιο τέτοιο προβλημα, πήγε το μάτι μου προς το κύκλωμα της τροφοδοσίας, όπου εκεί είδα το βύσμα της τροφοδοσίας να είναι σακατεμένο...οπότε αγόρασα ένε απο ebay ενα τετοιο ίδιο και όταν μου ήρθε σιγά σιγά και προσεκτικα με το κολλητηρι εβγαλα παλιο βυσμα τροφοδοσίας, καθάρισα τις επαφες και στην συνέχεια κόλλησα προσεκτικα το καινουργιο βυσμα τροφοδοσίας. Το laptopaki δουλεψε κανανικά...

Παρόμοια Θέματα

1. SONY 420GS CRT 19" ψυχρή κόλληση " Ίσως "
    από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 22:58

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία