Νομίζω ότι αυτή η τηλεόραση κάνει αμαύρωση ( δηλαδή μαύρη οθόνη και φαίνεται μόνο ο αριθμός του καναλιού ) αν δεν έχει σήμα στην κεραία.
Οπότε,αν κατάλαβα καλά, δεν έχει καθόλου ήχο, ούτε στα κανάλια της τηλεόρασης ;
Νομίζω ότι αυτή η τηλεόραση κάνει αμαύρωση ( δηλαδή μαύρη οθόνη και φαίνεται μόνο ο αριθμός του καναλιού ) αν δεν έχει σήμα στην κεραία.
Οπότε,αν κατάλαβα καλά, δεν έχει καθόλου ήχο, ούτε στα κανάλια της τηλεόρασης ;
Υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με την τάση των 9V (regulator, ασφαλειοαντίσταση, πυκνωτές, ψυχρές κ.λ.π.), ή με την πλακέτα A BOARD ( πάνω στην οποία βρίσκεται το ολοκληρωμένο jungle IC 301, το ολοκληρωμένο micro-controller IC 001 κ.λ.π. ).
Καλημέρα φίλε Γιάννη. Αν έχω καταλάβει καλά αναφέρεις οτι φαίνεται το αποτύπωμα του αριθμού του καναλιού αχνά , ή φαίνεται κάπιος πράσινος αριθμός π.χ. 01 στο μαύρο φόντο. Οταν είναι εκτός ρεύματος τι φαίνεται ?
Kαλημέρα Μανώλη, όταν ανοίγω την τηλεόραση πάνω δεξιά φαίνεται ο αριθμός 10 κανονικά έντονα η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη , όταν σβήσει η τηλεόραση δεν φαίνεται τίποτα .
Kαλησπέρα Μανώλη , όταν ανάβω την τηλεόραση πάνω δεξιά φαίνεται το νούμερο 10 έντονα η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη, όταν σβήσω την τηλεόραση φεύγει και ο αριθμός .
άλλαξε την μνήμη ic002 ST24E32 και δες αν ξεκινάει
Καλησπέρα φίλε Νίκο η μνήμη που λες είναι smd sto tuner CAD A θα το αλλάξω και βλέπουμε αλλά δεν νομίζω να είναι από την μνήμη θα δούμε , πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας .
Νίκο δεν διαφωνώ ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει η μνήμη, ούτε με το σκεπτικό σου και με ότι αναφέρεις. Εγώ απλά του πρότεινα να ξεκινήσει τσεκάροντας το tuner,την τροφοδοσία των 9V ,την πλακέτα A BOARD κ.ο.κ.
Όσο για τον ένδειξη πάνω δεξιά στην οθόνη, εγώ δεν κατάλαβα να λέει ότι ο αριθμός 10 φαίνεται αμυδρά ,αλλά το αντίθετο.
Κοίταξε παρακάτω :