Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από b_eliades Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη απο όσους επαγγελματίες δεν μας χρεώνουν τιμές κατα το δοκούν...

Η βλαβη στο σπίτι μου ξεκίνησε απο τη βρύση της κουζίνας η οποία χάλασε κ άρχισε να βγάζει νερά. Πήρα τηλ τον υδραυλικό, ο ποίος παρεπιπτόντως είναι κ γνωστός κ ήρθε κ μου την άλλαξε. Για τη βρύση μου πήρε 50 εύρω, 30 ευρώ η τιμή της βρύσης η οποία-η ίδια ακριβώς- στο πράκτικερ κάνει 20 ευρώ, που σημαίνει ότι αυτός χονδρική την πήρε κανα 10αρικο. Αρα για τα περαστικά κ μόνο μου πήρε 40 ευρώ... για μισή ώρα δουλεια!

Πάμε παρακάτω. Του λέω να κοιτάξει κ το θερμοσίφωνα γιατι μου είχε κάνει εντύπωση ότι δεν κρατάει πολλή ώρα το ζεστό νερό κ όντως ο θερμοσίφωνας είχε διαρροή κ ήταν κ παλιός που σημαίνει ότι είχε μαζέψει άλατα. Μου έφερε θερμοσίφωνα 80 λίτρων τον οποίο μου τον χρέωσε 180 ευρώ. Μπαίνω να δω τιμή στο ιντερνετ κ βρίσκω ακριβώς τον ίδιο με 110! Απο εκεί που θα έπρεπε να μου βγει κάπου στα 150 ευρώ η βρύση κ ο θερμοσίφωνας, μου πήρε 230! Κ εννοείται όλα αυτά χωρίς απόδειξη!

Εχω φάει τρελή σύγχηση απο το πρωί κ πραγματικά απο εδώ κ πέρα θα ψωνίζω μόνο απο μεγάλα μαγαζιά, παρόλο που θέλω να στηρίζω τα μαγαζιά της γειτονιάς κ τεχνικό θα φωνάξω μονο αν είναι κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου. Είναι ντροπή ακόμα κ σε αυτές τις πολύ δυσκολες στιγμές που περνάμε όλοι να μας κλέβουν. Ντροπή πραγματικά!
    Ρε φίλε 50 ευρό έδωσες πόσο έπρεπε να δώσεις 10? Για να σε έβγαινε 10 που λες πάνε αγόρασε εργαλεία και πέρατα μονος σ. Εμ οηγε αγόρασε βρύση εμ στη πέρασε εμ σ φαίνονται πολλά τα 50 ευρό για μισή ώρα την τέχνη πληρώνεις έλεος

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον giagiwtis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (02-01-21)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 02:36
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-16, 14:48
  3. [Φορητός Η/Υ] Σωστή διαδικασία reball-reflow γιατί τελικά?
    από daharis5260 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-15, 14:48
  4. Γιατί καίγονται τα τελικά τρανζίστορ?
    από Danza στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-06, 23:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία