Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη απο όσους επαγγελματίες δεν μας χρεώνουν τιμές κατα το δοκούν...
Η βλαβη στο σπίτι μου ξεκίνησε απο τη βρύση της κουζίνας η οποία χάλασε κ άρχισε να βγάζει νερά. Πήρα τηλ τον υδραυλικό, ο ποίος παρεπιπτόντως είναι κ γνωστός κ ήρθε κ μου την άλλαξε. Για τη βρύση μου πήρε 50 εύρω, 30 ευρώ η τιμή της βρύσης η οποία-η ίδια ακριβώς- στο πράκτικερ κάνει 20 ευρώ, που σημαίνει ότι αυτός χονδρική την πήρε κανα 10αρικο. Αρα για τα περαστικά κ μόνο μου πήρε 40 ευρώ... για μισή ώρα δουλεια!
Πάμε παρακάτω. Του λέω να κοιτάξει κ το θερμοσίφωνα γιατι μου είχε κάνει εντύπωση ότι δεν κρατάει πολλή ώρα το ζεστό νερό κ όντως ο θερμοσίφωνας είχε διαρροή κ ήταν κ παλιός που σημαίνει ότι είχε μαζέψει άλατα. Μου έφερε θερμοσίφωνα 80 λίτρων τον οποίο μου τον χρέωσε 180 ευρώ. Μπαίνω να δω τιμή στο ιντερνετ κ βρίσκω ακριβώς τον ίδιο με 110! Απο εκεί που θα έπρεπε να μου βγει κάπου στα 150 ευρώ η βρύση κ ο θερμοσίφωνας, μου πήρε 230! Κ εννοείται όλα αυτά χωρίς απόδειξη!
Εχω φάει τρελή σύγχηση απο το πρωί κ πραγματικά απο εδώ κ πέρα θα ψωνίζω μόνο απο μεγάλα μαγαζιά, παρόλο που θέλω να στηρίζω τα μαγαζιά της γειτονιάς κ τεχνικό θα φωνάξω μονο αν είναι κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου. Είναι ντροπή ακόμα κ σε αυτές τις πολύ δυσκολες στιγμές που περνάμε όλοι να μας κλέβουν. Ντροπή πραγματικά!