Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο μεσα πρεπει να περασεις την ατσαλινα.... απο μεσα πρως τα εξω.....(πλαστικη ατσαλινα)
πρπει να βγαλεις την πλαστικη προσοψη ( εχει βιδες κατω, η πανω μερια βγαινει ξεκουμπωνοντας κλιπς) και θα δεις το λεκανακι συπηκνωματον ακριβως απο κατω απο τον εναλλακτη...
εκει θα δεις εαν ειναι σπασμενο η οχι..... μετα, δεξια ειναι η τρυπα που συνδεουμε την αποχετευση, αλλα επειδη δεν θα την δεις ευκολα θα πρπεπει να κρεμασεις το λεκανακι... επειδη ολα αυτα ειναι λιγακι ευαισθητα και νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις καλυτερα να φωναξεις εναν τεχνικο να σου κανει αυτη την δουλεια....
Καλησπέρα και πάλι.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν είναι με την μορφή που αναφέρεις.
Τι θέλω να πώ.
Ολα τα πλαστικά του τα είχα αφαιρέσει αλλά το λεκανάκι δεν φαίνεται πουθενά. Αλλωστε αν έβρισκα το λεκανάκι θα το έλενχα για τυχόν ραγίσματα αλλά θα περνούσα και από την εσωτερική πλευρά την ατσαλίνα προς τα έξω(που όντως είναι πλαστική).
Σκέφτομαι μήπως χρησιμοποιήσω πίεση αέρα για να φυσήξω το μηχάνημα αλλά και τον σωλήνα απορροής.
Προς το παρόν το λειτουργώ και το έχω σηκώσει ελαφρά από τα αριστερά έτσι ώστε τα νερά να στάζουν μόνο από την δεξιά πλευρά και όχι από παντού όπως αρχικά έτσι ώστε να μπορώ να τα μαζεύω ευκολότερα.
Πάντος το μελετάω για να μην κάνω κάτι που είναι λάθος και μόλις τελειώσω κάποιες άλλες εργασίες που εκκρεμούν θα επιχειρήσω και πάλι μια που τώρα έχω πολύ καλύτερη εικόνα λόγω του Service Μanual που μου έδωσες.
Ευχαριστώ και πάλι.