Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή Πλυντήριο ρούχων ESKIMO αναζητηση του προγραμματος

Καλημερα στο forum.
    Εχω ενα πολυ παλιο πλυντηριο ESKIMO ELEGANT το οποιο εχει χαλασει ο προγραμματιστης(προγραμμα)
    και αναζητω μηπως καποιος απο το forum το εχει σαν ανταλλακτικο(ελπιζω).
    Το πλυντηριο ειναι σκυλι και μουρχεται κριμα να πεταχτει.Θα βαλω φωτογραφιες του συγκεκριμενου ανταλλακτικου και ελπιζω να βρεθει κατι.
    Στα αναλογα καταστηματα ανταλλακτικων δεν υπαρχει.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    12345678901234567890

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μπορείς να πας σε διάφορα καταστήματα ανταλλακτικών , να δώσεις πρώτα τα πλήρη στοιχεία του μοντέλου καθώς και τι ακριβώς εξαρτήματα περιλαμβάνει το όλο μοντέλο . Κάτι θα γνωρίζουν και ίσως σου δώσουν αντίστοιχο παρουσία και του σχεδίου του μετατροπής . όπως το προτελευταίο παρακάτω
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...=145&m=152&l=1

Προεπιλογή

Σε ευχαριστω για την ανταποκριση.
    Το συγκεκριμενο το ειχα δει και εγω.
    Ταιριαζει σχεδον με το δικο μου μονο που λειπει μια σειρα επαφων.
    Επικοινωνησα με το καταστημα,του εστειλα φωτογραφιες με τον κωδικο και μου ειπε οτι δεν ταιριαζει αν δεν εχει τα ιδια στοιχεια δεν κανει αν θες να το παρεις παρτο αλλα δεν θα κανει.
    Η ερωτηση μου ειναι η εξης
    Εφοσον ειναι σχεδον το ιδιο και λειπει η μια σειρα μονο αν υπαρχει πιθανοτητα να κανει και αν καποιος απο εδω εχει την εμπειρια να βοηθησει.
    Ευχαριστω
    12345678901234567890

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ταιριαζει σχεδον με το δικο μου μονο που λειπει μια σειρα επαφων.
    Δεν έχει σημασία , ένας προχωρημένος και αντίστοιχος χρονοδιακόπτης μπορεί να έχει ή να περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά με του παλιού . Απλά μπορεί βάση σχέδιου να προταθούν κάποιες γέφυρες .

Επικοινωνησα με το καταστημα,του εστειλα φωτογραφιες με τον κωδικο και μου ειπε οτι δεν ταιριαζει αν δεν εχει τα ιδια στοιχεια δεν κανει αν θες να το παρεις παρτο αλλα δεν θα κανει.
    Μπορεί να στο είπε μη γνωρίζοντας με σιγουριά . Εάν τυγχάνει να έχει και το αναλυτικό σχέδιο της μετατροπής , μπορείς να το μελετήσεις στο αν το σχέδιο που θα σου δώσει έχει τα ίδια ακριβώς περιφερειακά με του δικού σου μοντέλου (π.χ. βαλβίδες / επαφές μοτέρ / επαφές πιεσσοστάτη )

Προεπιλογή

Δηλαδη αν καταλαβα καλα ψαχνω για το σχηματικο του προγραμματος του συγκεκριμενου διακοπτη(οχι του δικου μου).
    αλλα του καταστηματος.
    12345678901234567890

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ναι και συμφωνούμε ότι δεν θα είναι ολόιδιος ο χρονοδιακόπτης με του δικού σου , αλλά μιλάμε για μετατροπή .

Όμως δεν εννοώ να πας με την λογική της πλήρους μετατροπής (γιατί υπάρχουν χρονοδιακόπτες που προτείνονται ως μετατροπή ανεξάρτητα μάρκας ) εκεί είναι δύσκολα και χειρότερα , θα δουλέψουν και αυτά αλλά εκτός το ταίριασμα με τα περιφερειακά θα έχεις κάποια προβλήματα προσαρμογής π.χ. της αρίθμησης στο κομβίο του χρονοδιακόπτη κτλ όπου θα βρίσκονται αλλού . ή των σημείων στήριξης του χρονοδιακόπτη με τις βίδες στήριξης .

Ενώ αν είναι χρονοδιακόπτης (μετατροπής) ως αναφορά της ίδια μάρκας (Eskimo) αλλά νεότερου μοντέλου που έχει προβλεφθεί ως "όμοιο από τον κατασκευαστή" . Τότε δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Το σχέδιο που θα πρέπει να σου δώσουν πρέπει να είναι αναλυτικό π.χ. όπως δείγματα των παρακάτω.
    https://www.google.gr/search?q=wirin...HbJHCooQsAQINQ

http://macspares.co.za/images/extras...091-Crouze.gif
    Που αναφέρει μέχρι και τυχόν γέφυρες της μετατροπής .

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Πλυντήριο λερώνει τα ρούχα
    από andyferraristi στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-14, 18:15
  2. [Siemens] Πλυντήριο Ρούχων Siemens
    από dvavoul στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-13, 22:44
  3. [Candy] Πλυντήριο ρούχων - 2 βλάβες
    από stafidas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 14