Χαίρετε!
Νεο προβλημα παλι, μολις εχθες έφτιαξα την κουζίνα, σήμερα είπα να ασχοληθώ με το πλυντήριο. Bosch Logixx 8 Sensitive E-Nr: WAS20420GR / 23 (FD 8912 200028]. 1 μηνα τωρα κατα το πλυσιμο ο κάδος κουνιεται παρα πολυ δεξια-αριστερα πανω-κατω σα να κανει χουλα χουπ ο κάδος! Και ακουγεται και ενας χτύπος διαρκώς. Όμως την τελευταια εβδομαδα σχεδον δε στυβει τα ρουχα. Παει στη φαση στυψιματος αλλα τα στιβει ελαχιστα. Εκει που παει να ξεκινησει το πολυ γρηγορο στυψιμο, σταματαει. Μαλλον επειδη κουνιεται παρα πολυ ο καδος και το αντιλαμβανεται αυτο ο εγκεφαλος. Μάλιστα σε μια πλυση δεν τα εστιψε καθολου μα καθολου, βγαλαμε τα ρουχα κα εσταζε μπολικο νερακι. Σήμερα έλυσα πλατη, εβαλα πλυση και ειδα οτι οντως ο καδος κουνιεται σαν τρελος και ο χτυπος που ακουγα τελικα ερχεται απο τα αμορτισερ...Βεβαια για να μου σπασει τα νευρα, σε αυτη την πλυση εγινε το στυψιμο κανονικά, άρα πιστεύω δεν είναι θέμα πλακέτας/ηλεκτρονικό. Ο καδος απ' οσο βλεπω στηριζεται απο επανω σε 2 γεναια ελατηρια, και από κατω σε 3 πλαστικά αμορτισερ. Οποτε ή τα ελατηρια φταινε ή τα αμορτισερ, και εγω βασει λογικης λεω τα αμορτισερ. Στηριζονται σε κατι άλλο οι κάδοι που να μπορει να κατηγορηθεί για το ανεξέλεγκτο χουλα χουπ;
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταινε τα αμορτισερ, όμως πως μπορώ να το σιγουρέψω για να μην αγοράσω άδικα άλλο σετ;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!