Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή osch Logixx 8 Sensitive κουνει υπερβολικά ο κάδος

Χαίρετε!
    Νεο προβλημα παλι, μολις εχθες έφτιαξα την κουζίνα, σήμερα είπα να ασχοληθώ με το πλυντήριο. Bosch Logixx 8 Sensitive E-Nr: WAS20420GR / 23 (FD 8912 200028]. 1 μηνα τωρα κατα το πλυσιμο ο κάδος κουνιεται παρα πολυ δεξια-αριστερα πανω-κατω σα να κανει χουλα χουπ ο κάδος! Και ακουγεται και ενας χτύπος διαρκώς. Όμως την τελευταια εβδομαδα σχεδον δε στυβει τα ρουχα. Παει στη φαση στυψιματος αλλα τα στιβει ελαχιστα. Εκει που παει να ξεκινησει το πολυ γρηγορο στυψιμο, σταματαει. Μαλλον επειδη κουνιεται παρα πολυ ο καδος και το αντιλαμβανεται αυτο ο εγκεφαλος. Μάλιστα σε μια πλυση δεν τα εστιψε καθολου μα καθολου, βγαλαμε τα ρουχα κα εσταζε μπολικο νερακι. Σήμερα έλυσα πλατη, εβαλα πλυση και ειδα οτι οντως ο καδος κουνιεται σαν τρελος και ο χτυπος που ακουγα τελικα ερχεται απο τα αμορτισερ...Βεβαια για να μου σπασει τα νευρα, σε αυτη την πλυση εγινε το στυψιμο κανονικά, άρα πιστεύω δεν είναι θέμα πλακέτας/ηλεκτρονικό. Ο καδος απ' οσο βλεπω στηριζεται απο επανω σε 2 γεναια ελατηρια, και από κατω σε 3 πλαστικά αμορτισερ. Οποτε ή τα ελατηρια φταινε ή τα αμορτισερ, και εγω βασει λογικης λεω τα αμορτισερ. Στηριζονται σε κατι άλλο οι κάδοι που να μπορει να κατηγορηθεί για το ανεξέλεγκτο χουλα χουπ;

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταινε τα αμορτισερ, όμως πως μπορώ να το σιγουρέψω για να μην αγοράσω άδικα άλλο σετ;
    Ευχαριστω εκ των προτέρων!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianndats : 08-08-18 στις 17:45

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μάλιστα σε μια πλυση δεν τα εστιψε καθολου μα καθολου, βγαλαμε τα ρουχα κα εσταζε μπολικο νερακι.
    Ενδέχεται κατά την γνώμη σου πέρα από το ότι δεν έκανε στύψιμο να μην μπορεί να βγάλει πλήρως όλα τα νερά από αντλία μεριά? ή βούλωμα φυσούνας κάδου ? φίλτρου?
    Στηριζονται σε κατι άλλο οι κάδοι που να μπορει να κατηγορηθεί για το ανεξέλεγκτο χουλα χουπ;
    1) σε κακό αλφάδιασμα όλης της συσκευής 2) σε μη κατανεμημένα σε κομμάτια ρούχα , π.χ. ένα σεντόνι μόνο του .

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδέχεται κατά την γνώμη σου πέρα από το ότι δεν έκανε στύψιμο να μην μπορεί να βγάλει πλήρως όλα τα νερά από αντλία μεριά? ή βούλωμα φυσούνας κάδου ? φίλτρου?
    1) σε κακό αλφάδιασμα όλης της συσκευής 2) σε μη κατανεμημένα σε κομμάτια ρούχα , π.χ. ένα σεντόνι μόνο του .
    Καλησπέρα φίλε Πέτρο. Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον.
    # Φίλτρο σίγουρα δεν είναι, το έλεγξα και ειναι πεντακάθαρο.
    # Η αντλία δουλεύει μια χαρά αφου ο κάδος δεν έχει νερά.
    # Η φυσούνα καδου δεν γνωριζω αν ειναι βουλωμενη, αλλα συμπερασμτικά κρίνω οτι δεν είναι γιατι αν ηταν βουλωμενη το πλυντηριο δε θα εστυβε ποτε. Εμενα που και που στυβει καπως.
    # Με το αλφαδιασμα δεν εχει να κανει αφου ειναι ολοσια τοποθετημενο το πλυντηριο χρονια τώρα.
    # Με τα ρούχα επίσης δεν έχει να κάνει γιατι το πρόβλημα εμφανίζεται ανεξαρτητως του τι ειδους ρουχα εχουμε βαλει.

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Καλησπέρα , παίζει να έχει πρόβλημα ο σταυρος του κάδου ,να έχει σπάσει ή να έχει ξεκολλήσει , βγάλε το πάνω καπάκι του πλυντηρίου και παίξε λίγο τον κάδο με τα χέρια νομίζω θα βρεις το προβληματικό εξάρτημα .

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

99% αμορτισερ,βγαλτα ενα ενα και δες τα.πρεπει να εχουν γινει χωνια.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Χολαργός

Προεπιλογή

Αμα ειναι λιγα τα ρουχα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα , υπολειτουργουν τα αμορτισερ , όμως φτανουν για κρατημα .
    Βαλε 5 κιλά να σιγουρευτεις

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα , παίζει να έχει πρόβλημα ο σταυρος του κάδου ,να έχει σπάσει ή να έχει ξεκολλήσει , βγάλε το πάνω καπάκι του πλυντηρίου και παίξε λίγο τον κάδο με τα χέρια νομίζω θα βρεις το προβληματικό εξάρτημα .

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    99% αμορτισερ,βγαλτα ενα ενα και δες τα.πρεπει να εχουν γινει χωνια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aktis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα ειναι λιγα τα ρουχα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα , υπολειτουργουν τα αμορτισερ , όμως φτανουν για κρατημα .
    Βαλε 5 κιλά να σιγουρευτεις
    Καλημέρα παίδες.
    Άλλαξα τα αμορτισέρ και όλα κομπλέ. Αυτα έφταιγαν. Ουτε ο σταυρός του κάδου είχε θέμα ουτε τίποτε άλλο. Φανταστειτε οτι τα πήρα στα χερια και τα εκανα με φορα πανω κατω και μπαινοεβγαινε για πλακα το εμβολο μονο του. Στα καινουρια χρειαζεται πολυ δυναμη για να μπαινοβγει το εμβολο. Κοστος αστειο: 15€ και για τα 4 εμβολα. Τα αντικαταστασης ειναι στρογγυλα ενω τα original ήταν πλακε, ο εμπορος μου ειπε οτι τα στρογγυλα είναι καλύτερα από τα στοκ πλακε, ειχε διαθεσιμα και τα πλακε αλλα δεν τα συνιστουσε παρ' όλο που κόστιζαν 25€, με ξερει χρονια τι παλευω στο σπιτι με ζημιές. Συνολικός χρόνος: οχι πανω απο 45 λεπτά με ερασιτεχνική προσέγγιση, και χωρίς να λύσω την πρόσοψη του πλυντηρίου (κάτι που βοηθάει στην αντικατάσταση του εμπρός και μεσαίου αμορτισέρ). Αφιέρωσα και κανα 20λεπτο σε ενα καλο αλφαδιασμα του πλυντηριου γιατι μου ειπε ο εμπορας οτι αν ειναι πολυ στραβο ναι μεν μπορει να μη χτυπαει στο στυψιμο αλλα την πατανε τα αμορτισερ με τα χρονια. Ευχαριστώ παίδες για άλλη μια φορά!

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον gianndats για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (12-08-18)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεμιστοκλής Παππά
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους, θέλω να αλλάξω κι εγώ αμορτισερ στο ιδιο πλυντήριο. Χρειάζεται να βγάλω τις πλαϊνά τοιχώματα. Αν ναι πως βγαίνουν;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thpappas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους, θέλω να αλλάξω κι εγώ αμορτισερ στο ιδιο πλυντήριο. Χρειάζεται να βγάλω τις πλαϊνά τοιχώματα. Αν ναι πως βγαίνουν;
    Καλησπέρα.
    Δεν γνωρίζω πως θα το προσέγγιζε ένας επαγγελματίας τεχνικός,
    πάντως εγώ δεν έβγαλα τα πλαϊνα τοιχώματα.
    Αφαίρεσα μονάχα την πίσω λαμαρίνα και από εκεί αφαίρεσα και τα εμπρος και τα πίσω αμορτισέρ,
    δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, μόνο οι λαμαρίνες με γρατζούναγαν λίγο στα χέρια.
    Ό,τι χρειαστείς ρώτα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Bosch logixx 8 sensitive προβλημα στην πλακετα;
    από xaralampidou_m στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-22, 15:52
  2. [Bosch] Bosch logixx 8 δεν ανάβει
    από jimsiv στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-18, 10:01
  3. [Bosch] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH LOGIX 8 SENSITIVE
    από basilis78 στο forum Πλυντήριο