99% αμορτισερ,βγαλτα ενα ενα και δες τα.πρεπει να εχουν γινει χωνια.
99% αμορτισερ,βγαλτα ενα ενα και δες τα.πρεπει να εχουν γινει χωνια.
Αμα ειναι λιγα τα ρουχα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα , υπολειτουργουν τα αμορτισερ , όμως φτανουν για κρατημα .
Βαλε 5 κιλά να σιγουρευτεις
Καλημέρα παίδες.
¶λλαξα τα αμορτισέρ και όλα κομπλέ. Αυτα έφταιγαν. Ουτε ο σταυρός του κάδου είχε θέμα ουτε τίποτε άλλο. Φανταστειτε οτι τα πήρα στα χερια και τα εκανα με φορα πανω κατω και μπαινοεβγαινε για πλακα το εμβολο μονο του. Στα καινουρια χρειαζεται πολυ δυναμη για να μπαινοβγει το εμβολο. Κοστος αστειο: 15¤ και για τα 4 εμβολα. Τα αντικαταστασης ειναι στρογγυλα ενω τα original ήταν πλακε, ο εμπορος μου ειπε οτι τα στρογγυλα είναι καλύτερα από τα στοκ πλακε, ειχε διαθεσιμα και τα πλακε αλλα δεν τα συνιστουσε παρ' όλο που κόστιζαν 25¤, με ξερει χρονια τι παλευω στο σπιτι με ζημιές. Συνολικός χρόνος: οχι πανω απο 45 λεπτά με ερασιτεχνική προσέγγιση, και χωρίς να λύσω την πρόσοψη του πλυντηρίου (κάτι που βοηθάει στην αντικατάσταση του εμπρός και μεσαίου αμορτισέρ). Αφιέρωσα και κανα 20λεπτο σε ενα καλο αλφαδιασμα του πλυντηριου γιατι μου ειπε ο εμπορας οτι αν ειναι πολυ στραβο ναι μεν μπορει να μη χτυπαει στο στυψιμο αλλα την πατανε τα αμορτισερ με τα χρονια. Ευχαριστώ παίδες για άλλη μια φορά!
mikemtb73 (12-08-18)
Καλημέρα σε όλους, θέλω να αλλάξω κι εγώ αμορτισερ στο ιδιο πλυντήριο. Χρειάζεται να βγάλω τις πλαϊνά τοιχώματα. Αν ναι πως βγαίνουν;
Καλησπέρα.
Δεν γνωρίζω πως θα το προσέγγιζε ένας επαγγελματίας τεχνικός,
πάντως εγώ δεν έβγαλα τα πλαϊνα τοιχώματα.
Αφαίρεσα μονάχα την πίσω λαμαρίνα και από εκεί αφαίρεσα και τα εμπρος και τα πίσω αμορτισέρ,
δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, μόνο οι λαμαρίνες με γρατζούναγαν λίγο στα χέρια.
Ό,τι χρειαστείς ρώτα.