Καλημέρα σας. Θέλω να ρωτήσω για το πλυντήριο πιάτων Bosch SKT 2052 είναι μοντέλο του 1996 και το είχα χρόνια στην αποθήκη σχεδόν αδουλευτο έχασα όμως το εγχειρίδιο και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά στο ίντερνετ μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
Καλημέρα σας. Θέλω να ρωτήσω για το πλυντήριο πιάτων Bosch SKT 2052 είναι μοντέλο του 1996 και το είχα χρόνια στην αποθήκη σχεδόν αδουλευτο έχασα όμως το εγχειρίδιο και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά στο ίντερνετ μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
βγάλτε το μια φωτογραφία τι θέλετε να μάθετε το πως λειτουργεί ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη σιαγιοργε : 29-05-18 στις 04:06
παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων της bosch και ζητα το . Νομιζω θα σε βοηθησουν.
οχι το πως λειτουργει πανω κατω το ξερω αλωστε 3 προγραμματα ειναι και εχει εικονιδια πανω στο καντραν στο 1 μια κατσαρολα οποτε ξερω οτι ειναι εντατικο στο 2 εχει πιατο και ποτηρι οποτε ξερω οτι ειναι το νορμαλ και στο 3 εχει μονο ενα ποτηρι οποτε ειναι συντομο προγραμμα. Εγω θελω να μαθω τους χρονους των προγραμματων και την σωστη ρυθμιση αλατιου λαμπριντικου
πηρα και μου ειπανε να μου το στειλουν με καποια χρηματα δλδ να πληρωσω το καινουριο.
εγω ψαχνω να το κατεβασω απο το ιντερνετ.
ετσιν κατεβασα και για το πλυντηριο της γιαγιας μου που το εχασε και μπηκα στο site της Indesit εγραψα μοντελο και το βρηκα αλλα στο Site της Bosch δεν μου βγαζει κατι μαλλον λογω παλαιοτητας του μοντελου?
Δε νομίζω να έχει ρύθμιση του αλατιού και του λαμπρυντικου . Αν έχει για το λαμπρυντικο ρύθμιση θα φαίνεται κοιτά το λίγο θα έχει αρίθμηση αλλα νομίζω είναι Fix αυτά
Εχει στην θηκη του αλατιου ενα κουμπι με νουμερα απο 1-4 και στην θηκη του εκθαμβωτικου απο το 1-6 απλα δεν ξερω αριθμητικα πως γινεται η αυξομειωση και ποσο να το βαλω με βαση τη σκληροτητα του νερουεπισης και ποσο κραταει το αλατι στην καθε ρυθμιση
επισης τα προγραμματα που ειπα πιο πανω σωστα τα ειπα?
1. εντατικο
2. νορμαλ
3 συντομο???
έχουμε περίπου το ίδιο πλυντήριο
αρχικά τα προγράμματα είναι τα εξής 3:
1. δυνατό με προπλυση και η διαρκεια είναι 55 λεπτά ( όταν το βάζεις τον επιλογέα στο 1 μέχρι που φτάνει στο 2 γίνεται η προπληση και βγάζει τα νερά για να ξεκινήσει την κύριος πλύση )
2. οικονομικό η διαρκεια ειναι στο 50 λεπτά ( για καθημερινό φορτίο)
3. απαλό η διάρκεια είναι στο 30 λεπτά ( για ευαίσθητα σκευή π.χ. ποτήρια)
το πρόγραμμα 1-2 πλένει σε θερμοκρασία 65C ενώ το 3 σε θερμοκρασία 30C.
Η ρύθμιση για το λαμπριντικο και το αλάτι εξαρτάται από το αποριπαντικο που χρησιμοποιηται εάν χρησιμοποιηται της ταμπλέτες (finish quantum max - fairy platumun) δεν χρειάζεστε να βάλετε αλάτι λαμπριντικο . Ενώ σε άλλες ταμπλέτες, σκόνη, υγρό που πρέπει να βάλετε αλάτι και λαμπριντικο στο μέσον της ρύθμισης δηλαδή ( 1-4 στο 2 , 1-6 στο 3) είναι ένταξη. Όσο πιο μεγάλο είναι το νούμερο τόσο περισσότερο προϊών παίρνει το πλυντήριο. Το αλάτι φαίνεται από το παραθυράκι κάτω από τον επιλογέα προγραμμάτων.
Σ ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος αυτά ακριβώς ήθελα να μάθω λαμπριντικο και αλάτι βάζω πάντα και σ αυτό που έχω εδώ και στο BOSCH στο χωριό άσχετα απο την ταμπλέτα γιατί είναι παρά πολύ σκληρό το νερό και τα ποτήρια βγαίναν με στίγματα και γι αυτό ήθελα να μάθω για τη ρύθμιση σκληρότητας και για τον χρόνο προγραμμάτων και πάλι thanks !!!!