Καλησπέρα έχω ένα πλυντήριο ρούχων bosch αφής το οποίο μετά από επισκευή της πλακέτας αναβοσβήνουν όλα τα led. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα έχω ένα πλυντήριο ρούχων bosch αφής το οποίο μετά από επισκευή της πλακέτας αναβοσβήνουν όλα τα led. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιασου δημητρη να υποθεσω οτι η επισκευη εγινε στην τροφοδοσια?
Ναι φίλε μου, άλλαξα το TNY 264 PN. Θέλει reset. Αν θέλει μήπως γνωρίζεις πως γίνεται;
Θα σε στεναχορισω αλλα η πλακετα μαλλον παει για πεταμα.Το εχω συναντησει πολλες φορες αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι.Εκανα προσπαθεια να την κοδικοποιησω απο την αρχη αλλα τιποτα,δεν το δεχεται.Την εδωσα σε ηλεκτρονικο και μου ειπε οτι χαλαει το κεντρικο ολοκληρομενο οπου δεν μπορουμε να επεμβουμε.Ισως καποιος γατος να εχει βρει λυση και να μας δωσει τη γνωση του
Ο επεξεργαστής δεν πρέπει να φταίει διότι διαρροή δεν μετράω. Το ποιο πιθανό να φταίει είναι η eeprom.θα ψάξω να βρω κάποια παλιά ελαττωματική πλακέτα και να πάρω από εκεί την eeprom. θα σας ενημερώσω.
Αλλαξα την eeprom και τώρα μου αναβοσβήνουν δύο led .Το πρώτο στις 900 στροφές και το δεύτερο στις 700 στροφές. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και βγάζει αυτό το alarm;
Δωσε το enr της συσκευης να δω αν εχω χαρτι του προγραμματισμου της πλακετας να σου στειλω
Το enr είναι wae 18162gr/1 fd 8906
bosch maxx 7 varioperfect.
Δεν το εχω αυτο. Μπορει να σε βοηθησει αυτο https://www.scribd.com/doc/310619179...ode-Bible-v1-2 σελιδα 30 αρχιζει η σειρα wae.Εννοητε οτι η πλακετα ειναι κουμπωμενη πανω στο πλυντηριο.
Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Μήπως ξέρεις πόσα ohm είναι το πηνίο της ηλεκτροβάνας;