Κάνονταςντούς τις τελευταίες μέρες , η θερμοκρασία του νερού ανεβοκατέβαινε (καυτό-κρύο)χωρίς δική μου εντολή στην μπαταρία . Έψαξα για διαρροές , αλλά δεν υπάρχουν .Το δοχείο διαστολής όμως δεν κράταγε πίεση . Ανοίγοντας οποιαδήποτε βρύση , μόλιςέτρεχε λίγο νερό ενεργοποιούσε το μοτέρ , το οποίο μετά από ελάχισταδευτερόλεπτα σταμάταγε και πάλι λίγο νερό και πάλι ενεργοποίηση....Έβαλα αέρα στοδοχείο διαστολής με μια 12βολτη αντλία . Μετά την προσθήκη αέρα φθάνει καιδιατηρεί τις 3,5 ατμόσφαιρες , που πιστευώ ότι είναι σωστή πίεση . Το μόνο πουκατάφερα όμως , είναι να αυξήσω το χρόνο παροχής νερού , χωρίς ενεργοποίηση του μοτέρ . Δηλαδή από τα 3 δεύτερα ανέβηκε στα 15 δεύτερα , μετά ενεργοποιείται το μοτέρ για 5 δεύτερα κοκ. Δεν ξέρω να ογκομετρήσω την ποσότητα του νερού , τον δε χρόνο τον μετράω ανοίγοντας μέχρι τέρμα μια βρύση του κήπου και μετρώντας τον χρόνο ενεργοποίησης και τον χρόνο παροχής ύδατος , μέχρι την επόμενηενεργοποίησση .. Ένα από τα βασικά θέματα είναι το πότισμα του κήπου μου διαρκεί περί τις 2 ώρες καθημερινά , το δε μηχάνημα υπερθερμαίνεται μετά από 20 λεπτά λειτουργίας και πρέπει να μην ποτίσω για 1 ώρα ώστε να κρυώσει . Δηλαδή το 2ωρο πότισμα ,γίνεται πλέον 6ωρο !. Το πιεστικό μηχάνημα είναι DAFκαί λειτουργεί από το 2010 χωρί ς κανένα service(δεν ξέρω αν χρειάζεται και πώς μπορώ να το κάνω) . Το δοχείο διαστολής είναι reflex 25lt, το οποιό άλλαξα τον Ιανουάριο του 14ΚΌ αντικαθιστώντας το παληό από το 10ΚΌ . Κάθε άποψη θα ήταν χρήσιμη . Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων ..