Έχω ένα εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων NEFF αγορασμένο το 2005.
Δυστυχώς η ετικέτα που αναγράφει το μοντέλο έχει ξεθωριάσει και δεν μπορώ να διακρίνω τον τύπο του. Έχω όμως το εγχειρίδιο χρήσεως στα αγγλικά (δεν με ενοχλεί αυτό) αλλά ούτε αυτό γράφει πουθενά τον τύπο και το μοντέλο της συσκευής.
Εδώ και ένα μήνα περίπου διεπίστωσα πως υπήρχαν νερά κάτω από το πλυντήριο και έχει διαρροή νερού από κάτω. Η διαρροή άρχισε να γίνεται μεγαλύτερη κι αναγκάστηκα να βάλω από κάτω πιατάκια για να μαζεύεται το νερό τα οποία συχνά ξεχείλιζαν. Τις τελευταίες ημέρες η διαρροή μοιάζει να μεγάλωσε κι έβαλα ρηχό ταψάκι.
Η διαρροή εντοπίζεται στο πολύ εμπρόσθιο μέρος κάτω από την συσκευή και περίπου 5 εκατοστά προς τα αριστερά (όπως το κοιτάζω εγώ) από το σημείο όπου υπάρχει μια μαύρη μάλλον πλαστική βίδα που ρυθμίζει προφανώς κάτι διότι έχει δύο βελάκια με αντίθετες κατευθύνσεις. Κατά την διάρκεια του πλυσίματος είναι στιγμές που αυξάνεται ή μειώνεται η διαρροή.
Αν χρειαστεί μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο αλλά και την συσκευή. Έχω τραβήξει και βίντεο ακόμη.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει μια βοήθεια;;
Ευχαριστώ
Σάκης