Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: plasma 50"

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή plasma 50"

Ολοκαίνουργια στη κούτα με σπασμένη οθόνη. Αγοραστηκε έτσι και στο καταστημα με κορόιδεψαν με την εγγυησην(αφαίρεσαν το σειριακό απο πίσω) και δεν μου την άλλαξαν με αποτέλεσμα να έχω πληρώσει 500€ τζάμπα και βερεσε. Δίνεται όπως είναι με τη βαση της τα παντα αν θέλει κάποιος να τη φτιαξει η για ανταλλακτικά τελική τιμή 150€. Περιοχή Κερατσίνι.

Μέλος
    Όνομα
    Peter
    Περιοχή
    attica

Προεπιλογή

ι κούτα του έχει ακόμα το συριακό? διαφορετικά μόνο στο service μπορούν να το διαβάσουν....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Έπεσα θύμα τρελής απάτης κ πλεκτανης. Ενω το e-shop.gr έγραφε οτι είναι ελληνικής αντιπροσωπειας ,αποδείχτηκε οτι ηταν παρά εισαγωγής,που σημαίνει οτι η panasonic Ελλάδας δεν αναγνωρίζει το προϊόν για να με καλυψει. Την πήρα 20:40 το απόγευμα, την ανοιξα στις 9:15 βράδυ στο σπίτι μου, διαπιστώνεται το σπάσιμο κ το επόμενο πρωι την επέστρεψα για doa. Αυτοι την έστειλαν στο σερβίς τους οπου αφαίρεσαν ετικέτα,έκαναν φθορές στο σασί απο βίδες ,τη βανδαλισαν με λιγα λογια και την επέστρεψαν πίσω εκτός εγγύησης. Η κούτα και τα βιβλια γράφουν το σειριακό όπως και η απόδειξη μου. Το λάθος μου που είναι; Οτι δεν εκατσα να την ανοιξω όταν την αγορασα μπροστά τους, κι αυτό το πληρωσα πολύ ακριβά. Και είμαι και έμπορος ηλεκτρικών συσκευών ,δλδ ξέρω οτι δε ζητάς εγγύηση αν αφαιρέσεις ετικέτα με σειριακό αρα δεν είχα λογο να το κάνω ,όπως με κατηγόρησαν . μακρια όλοι απο www.e-shop.gr.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε μου αν είναι έτσι όπως τα λες - και μη με παρεξηγήσεις δεν σε αμφισβητώ - αλλά αυτό που αναφέρεις είναι σοβαρό γιατί μιλάμε για καθαρή παραπληροφόρηση του πελάτη, τότε έχεις δικαίωμα να κάνεις καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ή στο Υπουργείο Ανάπτυξης (εκεί που υπαγόταν το πρώην Εμπορίου αν δε κάνω λάθος) ώστε να επιληφθούν του θέματος.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

E-shop???? Πιο ΑΧΡΗΣΤΟ service δεν υπάρχει. Εδω βαριόντουσαν να μου αλλάξουν σκληρό σε λάπτοπ εφταμηνίτικο,σοβαρολογεις; Πού δηλαδή να κάνουν και τηλεόραση
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Τα ξέρω όλα αυτά,εγώ συνεργαζομουν χρόνια και σε χονδρική και μου εξηγήθηκαν έτσι.αφήστε τα λεφτά που έχουν χασει ενα χρονο τώρα που δε ψωνιζω,αλλά τόσο επαγγελματίες είναι. Οι δικηγόροι που ρωτησα καθώς και ο συνήγορος του καταναλωτή μου ειπαν πως δε θα βγει άκρη ,καθώς έχει κανει αιτηση για πτώχευση κτλ κτλ. Νομίζετε ο μόνος είμαι που την έχω πάθει; Μου εφτιαξαν τη τιβι ακριβως οπως γραφουν οι οροι της εγγυησης για να ΜΗΝ καλυφθει. Γνωμη μου; Καποιος την επεστρεψε,δε ξεραν τι να τη κανουν και περιμεναν εμενα να τη φορτωθω.Είχα ετοιμάσει μια καταγγελία με όλα τα σκηνικά που έγιναν,αυτά που μ έλεγαν στο τηλέφωνο και διάφορα αλλά τέρατα όμως μου ειπαν οτι θα χάσω χρονο ίσως και αλλά χρήματα. Και γιαυτό πουλάω τα ανταλλακτικά.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Petkord για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (02-04-15)

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη LG] LG Flatron L222ws Οριζόντια "σπασίματα" και πάγωμα οθόνης
    από ioannis2121 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-15, 20:48
  2. Panasonic 50" plasma
    από Petkord στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 23:43
  3. Απαντήσεις: 29