Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή HITACHI 32LD6600A ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ

Καλησπέρα παιδια και συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθεια σας. Ασχολούμαι με την επισκευη ηλεκτρονικων συσκευων ερασιτεχνικα . Εχω μια τηλεόραση HITACHI 32LD6600A και μολις την αναψω δείχνει για 1 δευτερολεπτο και κλεινει και κατευθείαν ξανα ανοιγει και αυτο γινεται συνεχεια. Ανοιξα την τηλεόραση , άλλαξα τρεις πυκνωτες φουσκωμένους στην μερια του τροφοδοτικού με την χαμηλή ταση κοντά στα τρανσιστορ και στης φισες που φευγουν για mainboard και οθονη. Παρολα αυτα , δεν αλλαξε κατι , μετρησα ταση στην εξοδο σε ολες της φισες και ειναι σωστες.... τι αλλο να κοιταξω; Μηπως ειναι mainboard; εμενα μου φαίνεται για τροφοδοτικό. Να τονισω , οτι αν βγαλω το καλωδιο που παει στο inverter (αν το λεω καλα) της οθόνης , η τηλεόραση συνεχιζει το λαμπακι να ειναι πράσινο , δηλαδή δεν κλείνει , αλλα δεν βλεπω τιποτα. Οποιος μπορεί να βοηθησει , θα του ήμουν υπόχρεος ευχαριστω προκαταβολικά .

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

πιθανον εχεις καμμενη λαμπα.

με βγαλμενο το ινβερτερ φωτισε με φακο την οθονη να δεις αν φαινεται εστω λιγο κατι.

αν ναι, προχωρας. συνδεεις μια μια καθε φορα λαμπα, και αναβεις την τηλεοραση. σε αυτην την λαμπα που δεν θα αναψει καθολου, αυτη η λαμπα θελει αλλαγη.

αν παλι ολες αναβουν, τοτε πας για αλλαγη ινβερτερ η επισκευη , αναλογα με τις γνωσεις και εμπειρια που εχεις

!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ . Θα κανω την δοκιμη και θα σου πω αποτελεσματα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιθανον εχεις καμμενη λαμπα.

με βγαλμενο το ινβερτερ φωτισε με φακο την οθονη να δεις αν φαινεται εστω λιγο κατι.

αν ναι, προχωρας. συνδεεις μια μια καθε φορα λαμπα, και αναβεις την τηλεοραση. σε αυτην την λαμπα που δεν θα αναψει καθολου, αυτη η λαμπα θελει αλλαγη.

αν παλι ολες αναβουν, τοτε πας για αλλαγη ινβερτερ η επισκευη , αναλογα με τις γνωσεις και εμπειρια που εχεις

!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!
    Φιλε jake inverter ειναι , μόλις αποσύνδεσα ολες της λαμπες και εριξα φακο στην οθονη , επεξε μια χαρα , αμα συνδεσω εστω και μια λαμπα κανει τα ιδια. Θα προσπαθησω να επισκευασω το ιδιο αν τα καταφερω , αλλιώς θα παω για αλλο . Αν εχεις να μου προτείνεις τι πρεπει να δωσω σημασια στο inverter , θα με βοηθουσες .

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

ισως χρειαζεται και ακομα 2-3 πυκνωτες να αλλαχτουν

ανεβασε φωτογραφιες!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισως χρειαζεται και ακομα 2-3 πυκνωτες να αλλαχτουν

ανεβασε φωτογραφιες!
    πυκνωτής απο το inverter η απο το τροφοδοτικό; Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το τροφοδοτικο μόλις τραβηξει ρευμα π.χ οταν συνδέεις καποια λαμπα κλεινει. Επιφανειακα , δεν φαίνεται κατι σκασμενο στο inverter . Το μεσημερακι θα σου εχω ανεβασει φωτογραφιες . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    τεο
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

μάλλον τα πράγματα χειροτέρεψαν ξαφνικα. Τωρα ακομα και αν βγαλω ολες της λαμπες δεν ανοιγει η τηλεόραση , συνεχιζει βεβαια να ανοιγοκλείνει απλα τωρα δεν δείχνει τιποτα , μονο το φλασαρισμα απο της λαμπες αν της εχω συνδεδεμενες. Παρατήρησα ακομα , οτι τωρα το λαμπακι δεν ειναι πράσινο οπως ηταν , ειναι πορτοκαλι και αναβοσβηνει

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από punisher2202 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδια και συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθεια σας. Ασχολούμαι με την επισκευη ηλεκτρονικων συσκευων ερασιτεχνικα . Εχω μια τηλεόραση HITACHI 32LD6600A και μολις την αναψω δείχνει για 1 δευτερολεπτο και κλεινει και κατευθείαν ξανα ανοιγει και αυτο γινεται συνεχεια. Ανοιξα την τηλεόραση , άλλαξα τρεις πυκνωτες φουσκωμένους στην μερια του τροφοδοτικού με την χαμηλή ταση κοντά στα τρανσιστορ και στης φισες που φευγουν για mainboard και οθονη. Παρολα αυτα , δεν αλλαξε κατι , μετρησα ταση στην εξοδο σε ολες της φισες και ειναι σωστες.... τι αλλο να κοιταξω; Μηπως ειναι mainboard; εμενα μου φαίνεται για τροφοδοτικό. Να τονισω , οτι αν βγαλω το καλωδιο που παει στο inverter (αν το λεω καλα) της οθόνης , η τηλεόραση συνεχιζει το λαμπακι να ειναι πράσινο , δηλαδή δεν κλείνει , αλλα δεν βλεπω τιποτα. Οποιος μπορεί να βοηθησει , θα του ήμουν υπόχρεος ευχαριστω προκαταβολικά .
    >Μόνο τρεις πυκνωτές είναι χαλασμένοι?? Δες και τους υπόλοιπους εκεί κοντά στην τροφοδοσία.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση LG] 42LD750 Αναβοσβηνει
    από @Vagelis@ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-14, 10:54
  2. [Δέκτης MPEG4] Αναβοσβηνει
    από turboallani στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-14, 22:20
  3. [Τηλεόραση Philips] Προβλημα με PHILIPS. αναβοσβηνει.
    από akisssssssss στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-13, 17:13
  4. LG W2234S-BN ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ
    από giorgos88 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-11, 17:09
  5. αναβοσβηνει Lcd
    από joke στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-10, 22:07

Δικαιώματα - Επιλογές