παιδια η οθονη ειναι μια philips 150b ξαφνικα σημερα αρχισε να αναβοσβηνει δηλαδη αναβει το on λαμπακι για 1 δευτερολεπτο η οθονη διχνει να παιρνει ρευμα και ξαφνικα κλίνει, μετα απο μερικα δευτερολεπτα το ιδιο.Τι λετε να συμβαινει?
παιδια η οθονη ειναι μια philips 150b ξαφνικα σημερα αρχισε να αναβοσβηνει δηλαδη αναβει το on λαμπακι για 1 δευτερολεπτο η οθονη διχνει να παιρνει ρευμα και ξαφνικα κλίνει, μετα απο μερικα δευτερολεπτα το ιδιο.Τι λετε να συμβαινει?
Καλησπερα φιλε το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα με ηλεκτρολητικους πυκνωτες στο τροφοδοτικο,μια φορα μου εχει τυχει καιψυχρη στα φισακια των λαμπων πανω στο inverter,το κοιτας και τα λεμε ξανα.
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσωαλλά φοβάμαι ότι δεν παίρνει σήμα από την κάρτα γραφικών … οπότε αν μπορείς να την δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή η με άλλη κάρτα γραφικών
οχι το pc μια χαρα δουλευει. τους πυκνωτες τους εχω ελενξει δεν ειδα να εχει φουσκωσει κανενας σκεφτηκα μηπως ο διακοπτης του ον εχει χαλασει και βραχυκθκλωνει χλομο το κοβω αλλα θα το ελενξω και αυτο. για να διαπιστωσω οτι δεν ειναι το προβλημα στην lcd αλλα στο τροφοδοτικο μπορω με καποιον τροπο να δωσω ρευμα στην οθονη? ειχα δει εναν που το το ειχε κανει με ενα τροφοδοτικο apo pc.
εδω τι εχεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 23-01-10 στις 13:29
δεν ειναι αναγκη να ειναι φουσκομενοι... ποσους ηλεκτρολιτικους εχει η οθονη μεσα? 5-10? με κοστος κατω απο 5ευρω του αλλαζεις ολους και ησυχαζεις... τωρα για τον τροπο που δινεις ρευμα απο το τροφοδορικο του pc πρεπει να εισαι και τυχερος στις τασεις και να ταιριαζουν.. αν ταιριαζουν τοτε απλα τα συνδεεις..
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...