Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή λιγα νερα στον καδο

εχω το bosch WFL 1620 MAXX και τελευταία μου πλενει τα ρουχα χωρις πολυ νερο ...μερικα πουχα ειναι σχεδον στεγνα ,σαν να μην βρέχονται ολα ...ξεβίδωσα τα νερα και απο το ζεστο και απο το κρυο και καθάρισα τα φιλτρακια και απο το τισ δυο μεριές ...δεν ειχαν τίποτα ομως .δοκίμασα και το προγραμμα που εχει πολυ νερό αλλα πάλι μερικα ρουχα ειναι στεγνά ..ισως καποια σημεια των ρούχων ...μαλλον υποψιαζομαι οτι δεν παει πολυ νερο στον κάδο ...υπάρχει καποιο φλοτέρ ι κατι αλλο που ελεγχει την ποσοτητα του νερου στον κάδο?...αυτη την στιγμή το πλυντηριο βρισκετε στο κεντρο του σαλονιού μου βγαλμένα τα καπακια μπροστά και πίσω ...αλλα δεν βλέπω κατι σχετικό ...δωστε τα φώτα σας παρακαλώ !!!

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος πιεσοστάτης που συνδέεται με ένα σωληνάκι με τον κάδο.
    Τσέκαρε μήπως έχει βουλώσει το σωληνάκι αυτό.
    Περίμενε αν θέλεις,να πάρεις απαντήσεις και από πιο έμπειρα μέλη στο θέμα των πλυντηρίων,ίσως σου προτείνουν κάτι άλλο.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

αλλα πάλι μερικα ρουχα ειναι στεγνά ..
    Αν εννοείς το παραπάνω στην κυριολεξία .. τότε υποθέτω ότι δεν γυρίζει ο κάδος ! (αν και αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το παρατήρησες )

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λες να μην γυρίζει ο κάδος και να μην το έχει καταλάβει;
    Και εγώ λίγο χλωμό το κόβω...........αλλά ας περιμένουμε να μας απαντήσει ο Μπάμπης (xaris-c).

Μέλος
    Όνομα
    Χαραλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

λοιπον εχω βγαλει ολα τα ρούχα μου ...στην αρχη ξεκίνησα με πιτζάμες αλλα λιγο τισ εβρεξα λιγο ίδρωσα ...έμεινα με το σώβρακο...
    λοιπον στο θεμα μας ...ο καδος γυρνά ...βρήκα τον πιεσοστατη και τον δοκίμασα ...φυσώντας τον κανει κλικ αρα φαίνεται να λειτουργεί ...έβγαλα και την φυσούνα και βρήκα μεσα μια καρφίτσα ..εκει πάνω απο την μπάλα ..δεν ξερω αν αυτή εκανε καμια βρομοδουλειά και μπέρδευε τα πράγματα ...έβαλα ξίδια και διάφορα αλλα μέσα στη φυσούνα να διαλυθούν τα άλατα ..και μάλλον θα το μοντάρω και ελπίζω να εφταιγε η καρφίτσα ...αρε τι τραβάμε νυχτιάτικα!!!! ...

αυτο μαλλον ηταν το προβλημα ...οι καρφίτσες μαλλον έμπαιναν εκει στη μπίλια τισ φυσουνας και δεν την άφηναν να κλίση και αδειαζε λίγο λιγο τα νερά ....σήμερα έβαλα μια πλύση και φάνηκαν να ειναι ολα βρεγμένα...αρα και πλυμένα..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 24-05-14 στις 20:48

Παρόμοια Θέματα

1. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ
    από east electronics στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-17, 19:21
  2. [Whirlpool] Ζημια στον καδο!!!!
    από diarh στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-12, 15:47
  3. [Κλιματιστικό] ΝΕΡΑ
    από OBIVAN1 στο forum Κλιματιστικό