καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα και θελω να μου πειτε αν μπορειτε να βγαλετε ακρη.
εχω εναν μονοκαναλο clarion apx1301(καινουργιος) οπου επαιζα ενα σαμπ και ολα καλα μεχρι που αρχισαν τα προβληματα.
εκει που επαιζε κανονικα αρχισε να κανει κενα..(κενες μπασιες) το πηγα σε μαστορα για ελενχο μιας και αποκλεισαμε να ειναι απο το ηχειο η γειωσεις κτλπ η ζημια. ο ενυσχυτης δεν φενοτανε να ειχε κατι καμενο..ξανα εγιναν κολησεις καλου κακου αλλα παλι το ιδιο. ο μαστορας (ηλεκτρονικος μανα σε αυτα)δεν μπορεσε να βγαλει ακρη..μου λεει οταν το πιανει ειναι σαν να τραβαει παραπανω ρευμα. ο λογος και η επισκευη αγνωστη. και εκτος αυτο κανει και αλλα κουλα ενω τον εχω πανω βγαζει παρασιτα στις κορνες εμπρος ενω δεν υπαρχει συνδεση με τον αλλο ενυσχυτη μιας και ολα συνδεονται πανω στον πυκνωτη.(το δοκιμασαμε και χωρις πυκνωτη παλι το ιδιο) αλλα ακομα και χωρις rca δλδ περνει μονο ρευμα κανει παλι τα ιδια. και ρωταω εδω επειδη ειναι και new ο ενυσχυτης αν μπορει να βγει ακρη μην παει για πεταμα και ακομα και αν αξιζει να το ψαξω επισκευασω. ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο ποστ.