Αφού είναι καινούργιος δεν έχει εγγύηση; Κάπου γίνεται πιστεύω κάποιο βραχυκύκλωμα ή όπως λές το ρευμα είναι πολύ και κλείνει ο ενισχυτής για να μην καεί; Οι εξόδοι είναι όλες εντάξει;
Αφού είναι καινούργιος δεν έχει εγγύηση; Κάπου γίνεται πιστεύω κάποιο βραχυκύκλωμα ή όπως λές το ρευμα είναι πολύ και κλείνει ο ενισχυτής για να μην καεί; Οι εξόδοι είναι όλες εντάξει;
Αν θυμάμαι καλά είχα το ιδιο πρόβλημα παλιότερα και ήταν από εξόδους. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Δοκίμασες να παίξεις μόνο με αυτόν τον ενισχυτή. Να κλείσεις τον άλλο;
ο ενυσχυτης δουλεψε και στον παγκο ανεξαρτητα στον μαστορα με τα ιδια αποτελεσματα με το σαμπ αλλα και με αλλο μικρο ηχειο!! δλδ και δεν παιζει σωστα και μου βραχυκυκλωνει και ολα τα υπολοιπα οταν ειναι πανω στο αμαξι!!!
Άρα κάτι βραχυκυκλώνει στον ενισχυτή και για να μην καεί κλέινει το κύκλωμα. Δεν έχεις κανένα γνωστό ηλεκτρονικό να το ψάξει;
τον ειχα παει οπως σου πα.στον σιδερη αν ξερεις αφου εισαι ηρακλειο!!! και δεν εβγαλε ακρη.. ο σιδερης ετσι φαντασου.
Δεν μου λέει κάτι το όνομα. Ίσως τον ξέρω. Το service στο Ηράκλειο ποιος το έχει;