Παιδια εδω και αρκετους μηνες προσπαθω να ψησω ενα ψωμι της προκοπης. Τις δυο πρωτες φορες που επιχειρησα στο (Α) σπιτι με κουζινα Miele το ψωμι γινοταν απιστευτο και πανευκολα ακολουθοντας οδηγιες. Στο σπιτι (Β) εκει οπου μενω το περισσοτερο διαστημα εχω μια καινουρια κουζινα PITSOS στην οποια οτι κ αν εχω δοκιμασει (λιγοτερι/περισστοερη θερμοκρασια), πανω κατω, αερα κτλ εχω μονιμος το ιδιο προβλημα το ψωμι ψηνεται μετα παο 2 ωρες γινετια πετρα εξω και μεσα αψητο. Απελπιστικα τοσο πολυ (στα κεικ δεν εχω προβλημα) που δοκιμαζω πλεον το ψησιμο σημερα στην κουζινα (Γ) η οποια ειναι Neff εστιες 10ετιας.
Ρε παιδια με εχει μπερδεψει. Καταρχας σοτν αερα (που συνηθιζω να ψηνω) δεν παει πανω απο 190oC. Νομιζα πως εχει αλλα νουμερα. αλλα μετα απο 15 λεπτα ψησιματος του ψωμιου το παω στο πανω κατω και εκει παει μεχρι 270! Θα μου ψηθει το ψωμι η θα εχω τα ιδια.
Δε με θέλει ...