Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή Πρόβλημα σε Samsung LE40A756R

Γειά σας.
    Την Παρασκευή η Samsung LE40A756R μας έβγαλε μήνυμα "Ελέγξτε τον ανεμιστήρα #1". Αυτό εγινε κανα δυό φορές και η TV έκλεινε μετά απο κανά τέταρτο. Το Σάββατο ήταν μόνιμη κατάσταση και η TV δεν εκκινούσε πλέον παρά μόνο μετά απο πολλή ώρα (γύρω στη μια ώρα μετά την έναρξη της προσπάθειας). Ολες οι λυχνίες (δεξιά) αναμμένες. Ανοιξα το πίσω καπάκι και κοίταξα τους ανεμιστήρες. Εδω ενημερώνω οτι δεν γνωρίζω το αντικείμενο παρά μόνο επιφανειακά. Βρήκα ένα ανεμιστηράκι και το ξεβίδωσα, καθάρισα και καθάρισα επίσης τη συσκευή γενικότερα απο τη σκονη (ομολογώ οτι είχε αρκετή). Ξανα τοποθέτησα το ανεμιστηράκι και με ανοικτό το πίσω μέρος και σε όρθια θέση η συσκευή λειτουργούσε κανονικά. Τοποθέτησα το καπάκι και η συσκευή λειτουργησε κανονικά. Οταν την τοποθέτησα στον τοίχο εμφάνησε πάλι το ίδιο πρόβλημα (χωρίς μήνυμα για το ανεμιστηράκι).
    Την Κυριακή δεν ξαναάνοιξε. Οι λυχνίες δεξιά στο πάνελ ειναι αναμμένες και φαίνεται να κάνει προσπάθεια (γιατί αναβοσβήνει μια μικρή κόκκινη πάνω απο τη λυχνία του off (δεύτερη απο κάτω) και ακούγεται και το ανεμιστηράκι.
    Σημειώνω εδώ οτι η εγγύηση έληξε 13-2-2011. Φοβερή σύμπτωση (αν είναι σύμπτωση που δεν το πιστεύω).
    Μπορείτε να με βοηθήσετε?
    Ευχαριστώ, Ζάχος.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

η τηλεόραση έβγαζε μύνημα 'FAN 1' ποιός σου είπε οτι θέλει καθάρισμα αφού κάνει αυτοδιάγνωση άλλο πρόβλημα είχε.
    η βλάβη σου ήταν απλή τώρα εύχομαι να μην έχει φάει την signal board η τηλεόραση μπορεί να φτιαχτεί στον
    ΓΚΕΡΠΕΝΗ εκεί στη λαμία

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η τηλεόραση έβγαζε μύνημα 'FAN 1' ποιός σου είπε οτι θέλει καθάρισμα αφού κάνει αυτοδιάγνωση άλλο πρόβλημα είχε.
    η βλάβη σου ήταν απλή τώρα εύχομαι να μην έχει φάει την signal board η τηλεόραση μπορεί να φτιαχτεί στον
    ΓΚΕΡΠΕΝΗ εκεί στη λαμία
    Δεν ξέρω αν το μήνυμα "FAN 1" είναι το ίδιο με αυτό που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή "Ελέγξτε τον ανεμιστήρα #1" (κυριολεκτώ). Αυτό που δεν ξέρω επίσης είναι μήπως έχει αισθητήρα που ελέγχει τις στροφές του ανεμιστήρα και λόγω σκόνης ή χαμηλού voltage εντόπιζε χαμηλότερες στροφές. Ο Γκερπενής είναι καλός. Εφτιαξε την τηλεόραση της πεθεράς μου πριν μια εβδομάδα (ήταν ομως σε εγγύηση) και σε μένα παλιά μια αναλογική βιντεοκάμερα. Εχω ακούσει όμως για " κόλπα" (όχι για τον συγκεκριμένο αλλά γενικά) με το λογισμικό που σε βάζει στο "τριπάκι" συνεχών επισκευών (κάθε εξάμηνο ή έτος), γιαυτο έλεγα μήπως κάνω κάτι μόνος μου.
    Αν "έφαγε" το signal board τί ακριβώς έχει συμβεί? Είναι πάρα πολύ κακό?

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Τελικά καμμένο τροφοδοτικό ? ? ? ? (Εχω πριζα ασφαλείας)
    Κόστος επισκευής 138 ευρώ!!!

Το avatar του χρήστη johnkou
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Επειδη εχεις πολυπριζο ασφαλειας σου ειπε καποιος οτι η τηλεοραση δεν θα χαλασει απο μονη της;

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Φυσικά οσον αφορά το τροφοδοτικό!! Μάλλον δεν δούλεψε!!!!

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με TV LCD Samsung LE40R51B
    από Skontos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-11, 23:15
  2. Πρόβλημα με ψυγείο Δίπορτο SAMSUNG
    από babis43 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-11, 00:54
  3. Πρόβλημα με air condition SAMSUNG AQ12A1VE
    από bilaros στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 8