Το ολοκληρωμένο το άλλαξες; Εμένα μου φαινεται πολύ πιθανό τώρα να θέλει έλεγχο και στα επιμέρους εξαρτήματα. Από κάτω έχει κανένα σχέδιο τυπωμένο;
Το ολοκληρωμένο το άλλαξες; Εμένα μου φαινεται πολύ πιθανό τώρα να θέλει έλεγχο και στα επιμέρους εξαρτήματα. Από κάτω έχει κανένα σχέδιο τυπωμένο;
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Όχι δεν το άλλαξα
φίλε μου όπως έχουμε προαναφέρει το πρόβλημα σου είναι το βραχυκυκλωμένο ολοκληρωμένο LNK 304 PN και η καμμένη αντίσταση 22Ω.Το πηνίο λογικά είναι εντάξει. Άλλαξε τα να τελειώνεις. .........
Τώρα παρατήρησα τις φωτογραφίες σου και από ότι βλέπω και το πηνίο θέλει αλλαγή. Οπότε άλλαξε και τα τρία εξαρτήματα. ...
αυριο περιμενω ατομα απο ελλαδα και του εδωσα παραγγελεια για αντισταση και πηνειο ,γιατι εδω δεν βρισκω.. παλι καλα τυχερος ειμαι ...σε αυτο,αντε να δουμε..
Φίλε μου αυτά που σου γράφουμε τα διαβάζεις ή όχι;
Σου έγραψε πουθενά κανείς να βάλεις καινούριο πηνίο και αντίσταση και μετά να δώσεις άμεσα τροφοδοσία 230V~;
Μην το ξανακάνεις. Μπορείς να ελέγξεις το LNK304 αν έχει βραχυκύκλωμα μεταξύ D-S (που είναι το πιθανότερο όπως έχουν πει κι άλλοι); Αν ναι, το αλλάζεις, βάζεις καινούριο πηνίο και αντίσταση, και δίνεις τροφοδοσία ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ 40 ή 60W ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ 230V για περιορισμό ρεύματος αν κάτι δεν πάει καλά - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ 230V ΑΜΕΣΑ.
Και οι δίοδοι ανόρθωσης μπορεί να έχουν πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FILMAN : 29-12-16 στις 11:31
χωρις να το ξεκολισω το μετραω? να τολμισω να ρωτησω ποιο ειναι το D και ποιο το S η να το ψαξω καλυτερα απο τα datasheet_...παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχει το πηνειο οποτε το ξαναπαραγγελνω απο δω ...σε 3 μαγαζια πηγαν ...το βραδυ τους περιμενω..
Μέτρα το χωρίς να το ξεκολλήσεις μεταξύ ακίδας 1 (ή 2 ή 7 ή 8 ) και 5. Οι ακίδες 1,2,7 και 8 είναι το Source και η 5 το Drain. Είναι πιθανό να μετρήσεις χαμηλή αντίσταση (ενώ δεν θα έπρεπε) και γι'αυτό ξανα κάηκε το πηνίο (ο Πηνειός ποταμός αν δεν κάνω λάθος είναι δροσερός δροσερός και δεν έπιασε φωτιά).
http://www.mouser.com/ds/2/328/lnk30...306-179954.pdf
βρήκα πηνίο εδώ στη γερμανία σε μαγαζί που πουλάνε ηλεκτρονικά πράγματα είναι το κόνραντ και μπορείς να αγοράσεις τέτοια υλικά από αυτό οπότε σήμερα δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ γιατί πάω να πάρω την οικογένεια από αεροδρόμιο θα δούμε αύριο
Σήμερα έκανα αντικατασταση την αντίσταση το πηνίο και το ολοκληρωμένο. μετρώντας τις αντιστάσεις σας δείχνω τιμές αντιστοιχα, πριν το φορέσω στο στεγνωτήριοIMG_20161221_220243.jpgIMG_20161230_223528.jpgΟΙ δίοδοι είναι ενταξη ..τις μέτρησα
δεν θέλω ακόμη να το δοκιμάσω ....to LNK304 όντως ηταν βραχύκυκλωμενο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 31-12-16 στις 11:07