Κώστα έχει γίνει και αυτό καποιες φορες....εξαέρωση? Έχει γίνει εξαέρωση.....
Κώστα έχει γίνει και αυτό καποιες φορες....εξαέρωση? Έχει γίνει εξαέρωση.....
Υποπτεύομαι χαλασμένη βαλβίδα αντεπιστροφής στον ηλιακό.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να αδειάζει ο ηλιακός καθώς αδειάζουν οι δεξαμενές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου πίεση στο ζεστό νερό.
Κόστος βαλβίδας 4 - 5 €
Αδερφε χωρις καποιο σχεδιο ειναι αδυνατον με 5 φωτο να βγαλουμε ακρη.θεωρω οτι
Το πιεστικο γεμιζει την δεξαμενη και αυτη με την βαρυτητα το υπολοιπο σπιτι.
Για αυτο τον λογο δεν εχεις πιεση ΠΑΝΤΑ .αν το προβλημα εμφανιστηκε τωρα ειναι κατι αλλο απο αυτο που συζητάμε.
Πως διορθωνεται ;
Πρεπει να βαλεις ενα πιεστικό να δινει παροχη στο δικτυο υδρευσης που εχεις στο σπίτι συμπεριλαμβανοντας θερμοσιφωνο καλοριφερ,βρύσες,καζανακια κλπ.
Δε γίνεται ρε παιδιά διάγνωση υδραυλικής εγκατάστασης μέσα απο ένα φόρουμ.. Εδω πολλές φορές επι τόπου και δε μπορείς να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον μέσα απο 5-10 φωτογραφίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φωνάξεις ένα αδειούχο υδραυλικό, να σου λύσει το όποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ για όλες τις απαντησεις ....το θέμα λύθηκε...έδωσα νερό κατευθείαν απο το πιεστικό στο δικο μου διαμέρισμα....έβαλα μια τριοδη βανα ...έβαλα θερμοσίφωνα....όταν έχω ζεστό απο ηλιακό δουλεύω με το πιεστικό(λίγο κρύο ανοιχτό για να ανεβάζει την πίεση και του ζεστού) και όταν δεν έχω νερό απο ηλιακό γυριζω τη τριοδη και παίρνω ζεστό απο τον θερμοσίφωνα....πάντως και χωρίς τριοδη και θερμοσίφωνα εκανα δουλεια γιατί το πιεστικό ανεβάζει αρκετά την πίεση έχοντας ελάχιστα ανοιχτό το κρύο....(το κρύο το παίρνω παντα απο το πιεστικό) ελπίζω να έγινα σαφής....
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vasilimertzani (29-01-16)