Καλημέρα. Επανέρχομαι στο θέμα καθώς είχα εξελίξεις. Πριν λίγες μέρες εδέησα και ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα του πλυντηρίου ρούχων. Αφού διαβάζοντας και τις απαντήσεις σας εδώ, κατέληξα κι εγώ ότι 99% είναι θέμα αντλίας, αγόρασα μια συμβατή αντλία ακαθάρτων γενικής χρήσης (της Askoll Ιταλίας, με μόνη διαφορά ότι η συγκεκριμένη είναι 40W ενώ η "γνήσια" Plaset 28W, πιστεύω να μην έχω μελλοντικά θέμα με αυτό) προς 11 ευρώ και την τοποθέτησα χωρίς κανένα θέμα στη θέση της παλιάς (ξεμονταρίστηκε από το φίλτρο το οποίο φυσικά παρέμεινε το παλιό). Οπτικά τώρα η παλιά δεν φαινόταν να έχει μασήσει κάτι, δεν είχε τίποτα μαγκωμένο στη φτερωτή πχ. Βέβαια, η φτερωτή της είχε κάποιο πλάγιο τζόγο που η νέα αντλία που δοκίμασα με το χέρι δεν είχε. Τέλος πάντων, αφού μπήκε δούλεψα δοκιμαστικά πρόγραμμα και όλα ΟΚ. Από εκείνη τη μέρα ως σήμερα έχω βάλει τουλάχιστον 5-6 φορές προγράμματα πλύσης και δεν ακούγεται ο ενοχλητικός θόρυβος, και γενικότερα ο θόρυβος κατά την άντληση δεν είναι τόσο τραχύς, ενώ έχω την αίσθηση ότι και τα απόνερα φεύγουν με μεγαλύτερη ένταση πλέον (λογικά ως απόρροια του ισχυρότερου μοτέρ της νέας αντλίας). Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και για μια ακόμα φορά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις συμβουλές σας.