Έχω ένα θόρυβο στον κάδο στο miele novotronic w 863 όταν γυρίζω τον κάδο κάνει θόρυβο
Έχω ένα θόρυβο στον κάδο στο miele novotronic w 863 όταν γυρίζω τον κάδο κάνει θόρυβο
Ρουλεμάν τυμπάνου ,υποθέτω , άνοιγμα του τυμπάνου, αλλαγή ρουλεμαν και τσιμουχας
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι εύκολο να περάσει ξένο σώμα κάτω από το τύμπανο και να ακούγεται ο θόρυβος σαν ξύσιμο όταν γυρίζει ο κάδος
πολύ εύκολο , αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ο θόρυβος που ακούγεται στον κάδο είναι σαν ξύσιμο αλλά δεν ξέρω από πού μπορεί να προέρχεται. Μήπως εσωτερικά έχει σπάσει κάτι και βρίσκει το τύμπανο όταν γυρνάει
αν ακούγεται ελαφρύ ξύσιμο , πιθανό να είναι μπαλένα ή κάποιο σύρμα , έχω ψαρέψει αμέτρητες στα τόσα χρόνια ,αν έχεις καλό φακό , κόλλησε τον στο κάτω μέρος του τυμπάνου και προσπάθησε να εντοπίσεις τι ακριβώς είναι , γυρνώντας αριστερά - δεξιά το τύμπανο αργά , κοιτώντας και εσύ μέσα από τις τρύπες , εννοείται εκτός πρίζας η συσκευή
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!