You only live twice.
Για αρχή βραχυκύκλωσα το μαύρο( ψύκτρα) με κόκκινο (στάτορας) κ έδωσα ρεύμα στο γκρί με καφέ κ δούλεψε ωραιότατα , άλλαξα βραχυκύκλωση μαύρο με καφέ κ άλλαξε φορά περιστροφής , επίσης λειτουργεί κ με συνεχές ρεύμα απο 12v μπαταρία αλλά ψόφια πράγματα . Τώρα στην συνέχεια θα το δοκιμάσω ως έχει ( βιντεάκια στο youtube) δείχνουν πως με 2 λεπτά spin ξεπούλιασμα γίνεται. Αλλιώς αν δω το μοτέρ κ βγάζει ατμους ή το κοτόπουλο αρχίζει να κακαρίζει 😊 τότε θα χρησιμοποιήσω το 1085 που αναφέρετε ή θα το οδηγήσω από το πλακετάκι του (λέμε τώρα) , ας είστε καλά που βοηθάτε καληνύχτα
Καλησπέρα εγω πήρα απο ebay 1 πλακέτα που στοιχίζει 2$ ονομάζεται Motor Speed Controller Voltage Regulator Module με αυτή δοκιμάζω τα μοτέρ μου όπως και ο φίλος ο Σάκης. Κατάφερα να πετύχω ομαλή εκκίνηση του μοτέρ. Με 2$ δεν παίρνεις και ακριβείας. Τώρα με φορτίο δεν έχω ιδεα αν θα το καταφέρεις.
δώσε κανα λινκ για την πλακέτα από ebay...
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους
για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω και εγω ενα μοτερ απ πλυντηριο εχει 6 καλωδια τα 3 δεν κανουν τιποτα τα αλλα 3 ειναι πρασινο κοκκινο μαυρο το πρασινο κοκκινο γρηγορες στροφες το πρασινο μαυρ αργες αυτο που δεν ξερω ειναι σε ποια καλωδια θα βαλω τον πυκνωτη
τι γινετε ρε παιδια κανεις δεν ξερει?
Δωσε μας καμια φωτο απο το μοτερ και την φυσα του.