Τα πλαϊνά καπάκια είναι προτιμότερα . Κανένα ταχυτροχάκι (Dremel) δεν έχεις για να φας τελείως τις βίδες ? Mε κατάλληλη διαμαντοαρίδα ή αρίδα φρεζάκι βολφραμίουΟι βίδες στο πλάι και γύρω από το λαστιχο επάνω...
Τα πλαϊνά καπάκια είναι προτιμότερα . Κανένα ταχυτροχάκι (Dremel) δεν έχεις για να φας τελείως τις βίδες ? Mε κατάλληλη διαμαντοαρίδα ή αρίδα φρεζάκι βολφραμίουΟι βίδες στο πλάι και γύρω από το λαστιχο επάνω...
2 βίδες στο πλάι έχει την μία κατάφερα και την έβγαλα, η δεύτερη διαλύεται αλλά μόνο στο σταυρό που έχει στο κεφάλι.
Ποιο πιθανό για τρυπάνι το βλέπω, αυτά που αναφέρεις δεν τα ξέρω![]()
Αν δεν είναι το κεφάλι μέσα σε βαθούλωμα μπορείς να την πιάσεις από έξω από το κεφάλι με κανένα απογυμνωτή καλώδιων. Εγγυημένο πράμα .η δεύτερη διαλύεται αλλά μόνο στο σταυρό
http://www.e-shop.gr/gdartis-kalodio...--p-TLS.140270
Τζίφος, κατάφερα και ξετρύπησα την δεύτερη, αλλά βλέπω μόνο τον κάδο και τον ιμάντα από το πλάι, δεν έχω πρόσβαση για την ηλεκτροβαλβίδα, ίσα που βλέπω τα καλώδια...
Το πρόβλημα επάνω στο καπάκι, είναι ότι οι βίδες οι σκουριασμένες είναι κάτω από το λάστιχο και δεν έχει περιθώρια για εργαλεία εκτός του κατσαβιδιού, και θέλει πολύ προσοχή με το τρυπάνι μη σακατέψω το λάστιχο ή τα χέρια μου...
Ηλεκτρική κλειδαριά / ηλεκτρομάνταλο ... (ηλεκτροβαλβίδα είναι άλλο για να παίρνει νερό)δεν έχω πρόσβαση για την ηλεκτροβαλβίδα, ίσα που βλέπω τα καλώδια...
Για να μην κάνεις βιαστικά πράγματα μπορεί το μάνταλο (δοντάκι) που είναι στην πλευρά της πόρτας να έχει εκείνο ελάττωμα και κακώς παιδεύεσαι να πας στο άλλο μέρος της βάσης . Το έλεγξες?
Δεν πιστεύω ότι για να φτάσεις σε ένα ηλεκτρομάνταλο χρειάζεται να ξηλώνεις και ολόκληρο το λάστιχο πόρτας . Αν γύρεις την συσκευή στο πλάι στον τοίχο θα μετακινηθεί ο κάδος όσο χρειάζεται για να μπορείς να φτάσεις στις βίδες του ηλεκτρομάνταλου και να έχεις αρκετή ορατότητα .
Την πόρτα την τσέκαρα, είναι εντάξει το γαντζάκι και δουλεύει σωστά το ελατήριο..
Θα δοκιμάσω να γείρω το πλυντήριο, και ελπίζω να μπορώ να το φτάσω...
Μπα... Με τα βίας μπορώ να δώ, όχι να βάλω χέρι...
Ορίστε και οι εικόνες πως είναι.. Το λάστιχο είναι μονοκόματο από τον κάδο και γυρίζει και πιάνει στο επάνω καπάκι...
IMG_20161223_183227.jpgIMG_20161223_183136.jpg
Αν κρίνεις ότι δεν βγαίνει το πλαϊνό εμπρός καπάκι τότε δυστυχώς θα πας από λάστιχο μεριά . Πολλές φορές αρκεί μόνο μια ματιά να δεις αν και που έχει τις βίδες και βγαίνουν με τυφλή εργασία π.χ. σωληνωτό κλειδί αν είναι παξιμάδι κτλ χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις από λάστιχο μεριά .
Καλησπερα και εγω εχω το ιδιο εξηλωσα το λαστιχο ειδα με φακο εσπρωξα τον καδο λιγο και εβγαλα τον διακοπτη
σε εμενα απο οτι θυμαμαι ελεγε καποιο error το display τελικα ειχε περασει νερο απο το χειριστηριο στην πλακετα που ειναι απο κατω και εχει για στεγανοτητα μια απλη διαφανη ζελατινα
OK! έφαγα τα χέρια μου, αλλα την έβγαλα, είναι αυτή
80049349-candy.jpg
http://mbs02.ru/shop/detali/universa...y-zam-80049349
υπάρχει περίπτωση αν την ανοίξω να φτιάχνετε, ξέρετε καποιον που να την έχει ετοιμοπαράδοτη?
Είναι και μέσα στις γιορτές και μείναμε χωρίς πλυντήριο...