να κοιταξεις τα καρβουνακια στο μοτερ ο ηχος που ακους ειναι μεταλλικος?
να κοιταξεις τα καρβουνακια στο μοτερ ο ηχος που ακους ειναι μεταλλικος?
Το μοτέρ γυρίζει καθόλου ?
Δοκίμασε να το Βάλης π.χ. σε ξέβγαλμα ή στύψιμο , αν δε γυρίζει πουθενά ,βγάλε το από την πρίζα και κάνε μία μέτρηση τα άκρα του με ωμομετρο ,κάπου σε κάποιο σημείο θα βρεις το ηλεκτρολογικό σχέδιο του πλυντηρίου διπλωμένο στα 4 ή στα 8 , σκάναρέ το να δούμε πόσα άκρα βγάζει το μοτέρ , έχει αρκετές εκδόσεις μοτέρ με διαφορετικά άκρα πιο καλά με το σχέδιο αν υπάρχει.
Αν θυμάμαι καλά αυτή η ένδειξη βγαίνει όταν δεν δώσει η ταχογενήτρια feedback στην πλακέτα την ώρα που παίρνει το μοτέρ τάση για να δουλέψει δεν είμαι 100/100 σίγουρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 11-07-14 στις 02:10
παιδια δεν ειμαι ηλεκτρολογος για μετρησεις.Απλος ανθρωπος ειμαι που ξερει να ξεβιδωνει
Θα κανω την πρακτικη μου πανω στα στυψιματα και σας ενημερωνω
http://www.members.dokom.net/zawisch...r/MotEL200.jpg
Γεια Quasselstrupe και ο οδηγός-2, ευχαριστώ για την είσοδο Γι 'αυτό μετράται: Μαύρο Plug: 1-2: 1.3 ohm (1.4 Ohm) 2-3: 1.3 Ohm (σε 1,3 Ω) 4-5: 3,9 Ω (ονομαστική περίπου 2,6 Ω) Πορτοκαλί / κόκκινο βύσμα: 0,2 Ω (ονομαστική 0 Ohm) Μπλε συνδετήρα 8/7: 310 ohms (300 ohms πρέπει) ; Θα είναι εντάξει Το μηχάνημα είναι τα πρώτα οκτώ χρόνια περίπου 50% περισσότερο από το συνηθισμένο λειτουργούν σύμφωνα με Miele (ο οποίος έχει το χρόνο να διαβάσει) Έχει τώρα περίπου 14.000 ώρες σε τόσο χαρούμενος για την γρήγορη απάντηση, γιατί αύριο ο μηχανικός να έρθει και αν υπάρχει ένα
http://www.ebay.co.uk/itm/MIELE-EL200-ELECTRONIC-REPAIR-SERVICE-WASHING-MACHINES-W827-W979-NEXT-DAY-DEL-/151209514634
Το μοτέρ πρέπει να δεις αρχικά από κάτω του κάδου αν τα καρβουνάκια είναι εντάξει . Τα παραπάνω τα έβαλα σε περίπτωση που δεν μπορείς να πλησιάσεις στο μοτέρ να τα δεις από την φισέτα του προγραμματιστή και να κάνεις μετρήσεις εκεί. καθώς και για την tacho (γεννήτρια)
https://www.youtube.com/watch?v=sEQ_ZIEG4vw
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 11-07-14 στις 08:59
προσοχή στο τι θα ξεβιδώσεις. το μοτέρ αυτό εχει modul που φέρει τις ψυκτρες(καρβουνάκια) και εάν πας να το τραβήξεις αφού το ξεβιδώσεις μετά είναι λίγο δύσκολο να το βάλεις στην θέση του. Εάν θες βοήθεια περαιτέρω επικοινώνησε στο email vagvag2004@gmail.com
Παιδες ασχημα τα νεα.Επειδη ελειπα εκτος αθηνων,ηρθε καποιος απο την αντιπροσωπεια της miele τελικα και κατοπιν μετρησεων ειπα πως εχει καει το ηλεκτρονικο..καταναλωσεως?!?...μια πλακετα δηλαδη και οτι κοστιζει γυρω στα 250ε+70ε το σερβις.
Ασυμφορο δηλαδη...υπαρχει περιπτωση να το βρουμε πιο φθηνα και να το αντικαταστησω εγω?
Κάποιες πλακέτες ειδικά αν έχουν πρόβλημα στο κύκλωμα ισχύος επισκευάζονται αλλά πρέπει να τη δει ειδικός ,αν τον βρεις φυσικά. Το θέμα είναι πως αν είναι τελικά βλάβη μη επισκευάσιμη θα έχεις πετάξει κάποια χρήματα και θα έχεις χάσει και χρόνο
Για πιο φτηνό ανταλλακτικό , σε ιμιτασιόν δηλαδή δεν υπάρχει όσο αφορά πλακέτες , μόνο σε μεταχειρισμένο αν μπορέσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!