Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PARKER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος Πέτρο!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όταν το πάρω απόφαση τελικά να το αλλάξω, νομίζω δε θα δυσκολευτώ πολύ με τις οδηγίες που μου δώσατε!!!!
    Για να γίνουμε ακόμη πιο ωραίοι .... όταν θα βγάλεις τις βίδες από τους μεντεσέδες ΘΥΜΗΣΟΥ .... μην τις βγάλεις όλες εντελώς τις βίδες (αλλά να αφήνεις και μια βίδα τουλάχιστον ή περισσότερες στο πλαίσιο ) γιατί μερικοί κατασκευαστές το πάσο που έχουν βάλει εσωτερικά μέσα στο πλαίσιο για να βιδωθούν οι βίδες "κρέμονται" στον αέρα και είναι εντός πλαισίου λάμες με πάσο (εντός πλαισίου και μόνωσης) ... και αν πέσουν μέσα αυτές οι λάμες .... θα μου κάνεις μήνυση !! Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ

Μέλος
    Όνομα
    Στάθης
    Περιοχή
    Ν.Ιωνία - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να γίνουμε ακόμη πιο ωραίοι .... όταν θα βγάλεις τις βίδες από τους μεντεσέδες ΘΥΜΗΣΟΥ .... μην τις βγάλεις όλες εντελώς τις βίδες (αλλά να αφήνεις και μια βίδα τουλάχιστον ή περισσότερες στο πλαίσιο ) γιατί μερικοί κατασκευαστές το πάσο που έχουν βάλει εσωτερικά μέσα στο πλαίσιο για να βιδωθούν οι βίδες "κρέμονται" στον αέρα και είναι εντός πλαισίου λάμες με πάσο (εντός πλαισίου και μόνωσης) ... και αν πέσουν μέσα αυτές οι λάμες .... θα μου κάνεις μήνυση !! Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ
    Το κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ, ούτε που θα μου πήγαινε το μυαλό ότι θα ήταν έτσι, στον αέρα!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Ψυγείο Pitsos no-frost πιάνει πάγο και βγάζει νερά
    από tzitzikas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-15, 12:52
  2. Ερώτηση για ψυγείο.
    από kabamarou στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-11, 13:00
  3. Flash-άρισμα κινητού SHARP 703...
    από Γιώργος Ανώνυμος στο forum Τηλέφωνα & GPS