Καλησπέρα,
φιλαράκι που είχε μανία με 3G αγόρασε το συγκεκριμένο κινητό, πριν από κανά 2 χρόνια, όταν είχαν πρωτοβγεί οι υπηρεσίες 3G. Έκτοτε το χρησιμοποιούσε με... φροντίδα και proderm!!!
Κάποιοα στιγμή του παρουσίασε λευκή οθόνη με ένδειξη 'Περιμένετε', σβήσιμο οθόνης και τούμπαλιν. Το πήγε στη VODAFON στην οποία θεωρήθηκε μη επισκευάσιμο, για την ακρίβεια του ζητούσαν κόστος επισκευής μεγαλύτερο της αξίας του...!!!
Διάβασα σε κάποια φόρουμ πως το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι θέμα λογισμικού και μάλιστα σε κάποια συνιστούν flash-άρισμα και επανεγκατάσταη του προγράμματος!!!
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αρχικό στάδιο του flash-αρίσματος όπου δεν μπορώ να είμαι σίγιουρος αν συνδέοντας το κινητό μέσω του ειδικού smartusb cable στον Η/Υ θα είναι σε θέση το πρόγραμμα να 'δει' και προσπελάσει το κινητό σε αυτή την κατάσταση της οθόνης του που πηγαινοέρχεται. Και το ρωτώ αυτό γιατί θα πρέπει να προμηθευτώ το καλώδιο (δεν περιλαβάνεται στη συσκευασία του κινητού) με κόστος 25Ε. Συν το ότι δεν ξέρω αν τα συγκεκριμένα flash-αρίσματα περιέχουν την υποστήριξη Ελληνικών στα menus του τηλεφώνου ή είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μοντέλο (703) γιατί αναφέρονται στην έκδοσή του fsh ή κάπως έτσιμ που είναι (ίσως) η Γαλλική εκδοχή!
Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις
Γιώργος