Χαίρετε και υγεία εύχομαι νά έχουμε όλοι μας .
Στό ARISTON MARGERITA TL680T , πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης που έχω (αγοράς τό 1990 ) , δεν σφίχτηκαν σωστά τά παξιμάδια τού αντίβαρου (τσιμέντο βαρύ) στην πλευρά της τροχαλίας , και κατά τό στίψιμο χτύπαγε πάνω στην τροχαλία το τσιμέντο αφού μεγάλωσαν οι τρύπες των βιδών στο τσιμεντένιο αντίβαρο .
Αποτέλεσμα το αντίβαρο έσπασε (τό κόλησσα το τσιμέντο με MONTAGΕ και πλένει μιά χαρά ) χτυπάει συνεχώς την τροχαλία κατά την περιστροφή στιψίματος , (λείπουμε όλοι από το σπίτι ) η τροχαλία μεταφέρει τον κραδασμό στόν άξονα της και ο άξονας (ο οποιος δεν στράβωσε καθόλου) παραμόρφωσε τό τύμπανο -τό βούλιαξε - στόν αφαλό .
Τώρα περιστρέφεται παράτερα , και ενώ πλένει μια χαρά , στό στίψιμο έχει πρόβλημα και κάνει θορύβους και χτυπήματα λόγω των πολλών στροφών , αφού είναι έξω από την σωστή καθετότητα κ ευθυγράμιση του τυμπάνου.Τό πλυντήριο μπήκε σε μακρά ακινησία καθώς άν το δουλέψω έτσι δεν θα απομείνει τίποτα στην θέση του , εκτός αν μονίμως είναι πατημένοτο κουμπί όχι στίψιμο .Δύσκολο να στεγνωνουν τα ρούχα όμως έτσι.Χρειάζομαι οπωσδήποτε τύμπανο αλλά και τσιμεντένιο αντίβαρο αν κάποιος το έχει και αυτό στό μαγαζί η στό σπίτι του και δεν το χρειάζεται .η έστω τό πουλάει.Από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος κι αν βρίσκεται .Τά πλυντήρια ARISTON MARGERITA TL680T , Gardenia Eco 941 , ARDO AR6801 MERLONI ARISTON ,έχουν όλα τόν ίδιο κάδο (ΒΛΈΠΕ ΦΩΤΌ).
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να τό σώσουμε , καθώς έχει πολύ ψωμί ακόμη μπροστά του (έχω αλλάξει πράγματα κατά καιρούς όλα λειτουργουν άψογα πρίν από αυτην την ζημια) θά τού είμαι ευγνώμων.![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ Κ ΒΙΑΖΟΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .ΜΠΗΚΕ Η ΦΩΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟΥ .Είναι ΙΝΟΧ το τύμπανο ολόκληρο , και ο άξονας του.
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση σας
Με Εκτίμηση
Γώργος Π. ΠειραιάςΚΑΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΝ ΣΚΑΡΦ.jpg