Και εγώ το έχω δει αυτό , στο επάνω μέρος όπου φεύγουν όλα τα καλώδια και είναι μέσα σε σπιράλ όδευσης , πράγματι μερικές φορές και συνήθως ταλαιπωρημένες υπερφορτωμένες γραμμές εικάζεται από κάποιους που ρώτησα , και μου είπαν πιθανά στην αρχική εγκατάσταση όταν τοποθετήθηκαν έβαλαν σαπούνι ή λάδια ή γράσο για να διευκολύνουν στο πέρασμα . Πράγματι σε μια τέτοια περίπτωση είδα να στάζουν "λάδια " αλλά όχι από τα καλώδια , αλλά από τα πιο κατώτερα σημεία των σπιράλ (σταγόνες) . Γιαυτό και κάπου διάβασα να δίνουν οδηγίες να αποφεύγεται στην όδευση των καλώδιων βοηθητικά σαπούνια ή λάδια .
κ Αλέκο τι τροφοδοτεί η συγκεκριμένη ασφάλεια ? (π.χ. θερμοσίφωνα ? )
Το σωστό είναι να μην διακόπτεις (η εκκινείς ) από το αυτοματάκι , αλλά από τον διακόπτη 40Α (όταν θέλεις να το ανάψεις , έχεις πρώτα Off τον διακόπτη (40Α) , σηκώνεις πρώτα το αυτοματάκι (25A) και μετά τον διακόπτη ) και το αντίστροφο όταν το κλείνεις .η αριστερη εκανε το βομβο-μολις την κατεβαζα σταματουσε,
Έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα , που απαιτούν τώρα ο διακόπτης (40A) να είναι διπολικός που να κόβει και ουδέτερο .
Στο αυτοματάκι από όσο διακρίνω στην επάνω μεριά βλέπω να βγαίνουν 2 κόκκινοι αγωγοί (αληθεύει? και αν ναι γιατί αυτό? τροφοδοτεί και παράλληλα φορτία? υποθέτω ) έκτός αυτού αν αληθεύει ότι είναι 2 αγωγοί , τοποθετήθηκαν πολύ άτσαλα που δίνουν την εντύπωση ότι και τα 2 μονόκλωνα είναι τοποθετημένα μόνο στην μία πλευρά της βίδας σύσφιξης και καβάλα το ένα πάνω στο άλλο. Δεν θα μας χάλαγε να έμπαιναν ευθεία και κάθετα προς την βίδα σύσφιξης.