Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilllis Εμφάνιση μηνυμάτων
κλεισε το νερό του καυστηρα να σου φύγει η αμφιβολία.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdancer75 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να δω τι; Αν αναμιγνύεται το πόσιμο νερό με αυτό του καυστήρα; Το βλέπω ιδιαίτερα απίθανο, για αυτό κόλλησα με τη σωλήνα, αλλά δεν χάνω και τίποτε να δοκιμάσω.
Δύσκολο το βλέπω και εγώ, η ποιότητα του σωλήνα θεωρώ είναι το πρόβλημα. Θα καλέσω κάποιον όμως....
Σε ευχαριστώ, θα εξετάσω και αυτή την περίπτωση
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilllis Εμφάνιση μηνυμάτων
τελικά; την εξέτασες;
Νομίζω Αιμίλιε ότι έπεσες μέσα. Εκλεισα τον διακόπτη που υπήρχε λίγο πριν τον αυτόματο. Αν και δεν ήταν άμεσο το αποτέλεσμα, το επόμενο ΣΚ που πήγα στο σπίτι η μυρωδιά είχε σχεδόν εκλείψει. Μόλις πήγα χωρίς να αφήσω το νερό να τρέξει, γέμισα ένα ποτήρι και το μύρισα. Ζήτησα από τη γυναίκα μου να κάνει το ίδιο. Δεν υπήρχε σχεδόν καμία μυρωδιά. Όλο το ΣΚ το ίδιο, η γυναίκα μου έπινε απευθείας από το φίλτρο χωρίς να χρειαστεί να πάρει μπουκάλι από το ψυγείο.

Θεωρώ ότι μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα αφού παρουσιάστηκε μετά από 2-3 χρόνια από την εγκατάσταση και με αυτόν τον τρόπο δίνεται και λογική εξήγηση γιατί ΔΕΝ μύριζε από την αρχή. Θα το παρατηρήσω και το επόμενο διάστημα μιας και ο διακόπτης συνεχίζει να είναι κλειστός προς τον αυτόματο.

Ευχαριστώ,
15 διαφορετικα ποστ σου αναφεραν το ιδιο.....