Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 87

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gianndats Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!
    Έκανα ό,τι και οι προηγούμενοι συμφορουμίτες και απο το πρωι δεν εχει κανει ουτε ενα μπιπ/επανεκκινηση.................
    ..................Και κατι άλλο, οταν σας λεει ο τεχνικος οτι παμε για εγκεφαλο, καντε του ενα έλεγχο πρωτα μηπως και επισκευαζεται!!!
    Καλησπέρα παίδες! Η παραπανω αναρτηση μου ειναι απο τον 12/2016.....Η επισκευή άντεξε σχεδόν 3 χρόνια, νόμιζα θα έβγαζε περισσότερα, ξαναξεκινησε δειλα δειλα τις επανεκκινησεις το ψυγειο! 2-3 φορες/ημερα όταν ανάβουμε καποιο φως κανει μπιπ και επανεκκινηση. Αναμενω επιδείνωση και μετα βουρ παλι αντικατασταση στους γνωστους πυκνωτες

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Κοιταξε αυτη την φορα να παρεις επωνυμους(Nichicon,semicon η εστω Samwha που ειναι ποιο ευκολο να βρεις σε στοκ) και να προσεξεις να ειναι 105 βαθμων κελσιου οχι 85..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξε αυτη την φορα να παρεις επωνυμους(Nichicon,semicon η εστω Samwha που ειναι ποιο ευκολο να βρεις σε στοκ) και να προσεξεις να ειναι 105 βαθμων κελσιου οχι 85..
    Φιλε μου σ' ευχαριστω, απλα το θεμα ειναι οτι εκει που παω για αυτά τα πράγματα (στο Ηρακλειο δεν εχουμε και τις απειρες επιλογες) αν του πω βαλε μου την ταδε μαρκα...θα γελαει...Πρέπει λοιπον να ψαξω να βρω αλλο ηλεκτρονικό πιο ψαγμενο. Και αυτο με τους 105 βαθμους που γραφεις δεν το επιασα, ταξινομουνται και βασει βαθμων κελσιου οι πυκνωτες; Στο μεταξυ το προβλημα χειροτερευει μερα με τη μερα, μεχρι το Σεπτεμβρη θα ξεκινησει τις συνεχεις επανεκκινησεις οπως μου το ειχε κανει παλια

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

Φιλε μου σ' ευχαριστω, απλα το θεμα ειναι οτι εκει που παω για αυτά τα πράγματα (στο Ηρακλειο δεν εχουμε και τις απειρες επιλογες) αν του πω βαλε μου την ταδε μαρκα...θα γελαει...Πρέπει λοιπον να ψαξω να βρω αλλο ηλεκτρονικό πιο ψαγμενο. Και αυτο με τους 105 βαθμους που γραφεις δεν το επιασα, ταξινομουνται και βασει βαθμων κελσιου οι πυκνωτες; Στο μεταξυ το προβλημα χειροτερευει μερα με τη μερα, μεχρι το Σεπτεμβρη θα ξεκινησει τις συνεχεις επανεκκινησεις οπως μου το ειχε κανει παλια
    ναι οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες ταξινομουνται και με βαθμους κελσιου 85 και 105 βαθμους,απο κρητη ψαξε εδω https://www.acdcshop.gr/

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Εγω παντως οταν θελω να αγορασω καποιο εξαρτημα( και πυκνωτες) κοιταζω αν το εχει το acdcshop και μετα οπουδηποτε αλλου,ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Καλησπέρα παίδες! Η παραπανω αναρτηση μου ειναι απο τον 12/2016.....Η επισκευή άντεξε σχεδόν 3 χρόνια, νόμιζα θα έβγαζε περισσότερα, ξαναξεκινησε δειλα δειλα τις επανεκκινησεις το ψυγειο! 2-3 φορες/ημερα όταν ανάβουμε καποιο φως κανει μπιπ και επανεκκινηση. Αναμενω επιδείνωση και μετα βουρ παλι αντικατασταση στους γνωστους πυκνωτες
    Χαίρετε παιδιά!
    Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι!
    Όπως σας είχα γράψει το πρόβλημα των συχνών επανεκκινήσεων εμφανίστηκε πάλι, οπότε προληπτικά σήμερα πήγα την πλακέτα στον ηλεκτρονικό και μου άλλαξε πάλι τους 4 γνωστούς πυκνωτές. Ξαναεβαλα την πλακέτα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τωρα ειναι οτι ουδεποτε ξαναεκκινησε ο συμπιεστης. Αναβει το φως και ο ανεμιστηρας ανακατανομης ψύξης αλλά ο συμπιεστης δεν εκκινει. Πηγα ξανα την πλακετα στον ηλεκτρονικό ο οποίος μετρησε μπροστα μου ο,τι εξαρτημα υπάρχει πάνω στην πλακέτα (και το μαυρο και κοκκινο ρελε) και τα βρισκει ολα οκ.
    Απ' την πλακετα φευγει καλωδιο που καταληγει στο γκρι κουτακι πανω στο συμπιεστη, μεσα στο κουτακι υπαρχει το εξαρτημα της φωτο, τί εξαρτημα ειναι αυτο; ειναι το ρελέ εκκινησης του συμπιεστη; παντως δεν ερχεται ταση στο εξαρτημα αυτο. δε θα επρεπε να ερχεται ταση;

Το κουλό που με τις απειροελάχιστες γνώσεις μου δε μπορώ να ερμηνέυσω είναι το εξης: μετρησα στην πλακετα τους ακροδεκτες πανω στους οποιους κουμπωνει η φυσα που παει το ρευμα στο συμπιεστη και μου δινει 105-110v (δε θα επρεπε να δινει 220 Ομως ως δια μαγειας οταν κουμπωνω στην πλακετα τη φυσα που παει το ρευμα στο συμπιεστη και μετα μετραω στους ακροδεκτες επανω στο συμπιεστη παιρνω μηδενικη ταση! Δηλαδη ενω πριν συνδεσω το συμπιεστη εχω στην πλακέτα ταση εξόδου 105-110 v, όταν τον συνδέσω η ταση αυτη χανεται. Πως γινεται αυτό ρε παιδιά;

Τη βοήθεια σας παιδιά γιατί ζορίζομαι, με επείγει εξαιρετικά να επισκευαστεί άμεσα η βλαβη.

Ευχαριστω!

Πάνω στο συμπιεστή:
    IMG_20190909_171723 (Large).jpg

Και μια κοντινή φωτό:
    IMG_20190909_175031.jpg

Η πλακέτα:
    IMG_20161121_103121.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianndats : 09-09-19 στις 19:04

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Χαίρετε παιδιά!
    Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι!
    Όπως σας είχα γράψει το πρόβλημα των συχνών επανεκκινήσεων εμφανίστηκε πάλι, οπότε προληπτικά σήμερα πήγα την πλακέτα στον ηλεκτρονικό και μου άλλαξε πάλι τους 4 γνωστούς πυκνωτές. Ξαναεβαλα την πλακέτα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τωρα ειναι οτι ουδεποτε ξαναεκκινησε ο συμπιεστης. Αναβει το φως και ο ανεμιστηρας ανακατανομης ψύξης αλλά ο συμπιεστης δεν εκκινει. Πηγα ξανα την πλακετα στον ηλεκτρονικό ο οποίος μετρησε μπροστα μου ο,τι εξαρτημα υπάρχει πάνω στην πλακέτα (και το μαυρο και κοκκινο ρελε) και τα βρισκει ολα οκ.
    Απ' την πλακετα φευγει καλωδιο που καταληγει στο γκρι κουτακι πανω στο συμπιεστη, μεσα στο κουτακι υπαρχει το εξαρτημα της φωτο, τί εξαρτημα ειναι αυτο; ειναι το ρελέ εκκινησης του συμπιεστη; παντως δεν ερχεται ταση στο εξαρτημα αυτο. δε θα επρεπε να ερχεται ταση;

Το κουλό που με τις απειροελάχιστες γνώσεις μου δε μπορώ να ερμηνέυσω είναι το εξης: μετρησα στην πλακετα τους ακροδεκτες πανω στους οποιους κουμπωνει η φυσα που παει το ρευμα στο συμπιεστη και μου δινει 105-110v (δε θα επρεπε να δινει 220 Ομως ως δια μαγειας οταν κουμπωνω στην πλακετα τη φυσα που παει το ρευμα στο συμπιεστη και μετα μετραω στους ακροδεκτες επανω στο συμπιεστη παιρνω μηδενικη ταση! Δηλαδη ενω πριν συνδεσω το συμπιεστη εχω στην πλακέτα ταση εξόδου 105-110 v, όταν τον συνδέσω η ταση αυτη χανεται. Πως γινεται αυτό ρε παιδιά;

Τη βοήθεια σας παιδιά γιατί ζορίζομαι, με επείγει εξαιρετικά να επισκευαστεί άμεσα η βλαβη.

Ευχαριστω!

Πάνω στο συμπιεστή:
    IMG_20190909_171723 (Large).jpg

Και μια κοντινή φωτό:
    IMG_20190909_175031.jpg

Η πλακέτα:
    IMG_20161121_103121.jpg

Παίδες έδωα απευθείας στο μοτέρ 220 και δούλεψε κοπέλα, άρα παω για αλλαγή πλακέτας....

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Παίζει να μπέρδεψες τα βύσματα μεταξύ τους; Μπαίνει το ένα στην θέση του άλλου;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει να μπέρδεψες τα βύσματα μεταξύ τους; Μπαίνει το ένα στην θέση του άλλου;
    Χαίρετε. Σ ευχαριστω.
    Οχι δεν γίνεται να συνδεθουν ανάποδα τα βυσματα.
    Η πλακέτα κάτι έπαθε στα χέρια του ηλεκτρονικού που μου αντικατεστησε τους πυκνωτές και τώρα έχει κολλήσει σε απόψυξη. Θέλω να πω δίνει όλη την ώρα ρεύμα στις αντιστάσεις της απόψυξης και δεν δίνει εντολή να εκκινήσει ο συμπιεστής. Φαντάσου η κατάψυξη έγινε σαν φούρνος σε μισή ώρα. Την έχω αφήσει σε άλλο ηλεκτρονικό για έλεγχο πριν παραγγείλω καινούργια

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Καλα ρε γμτ πηγε να σου αλλαξει τρεις πυκνωτες και εκανε ζημια;Τι να πω..

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη LG] Περιεργο προβλημα με την LG Flatron L1942S
    από jtb στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-12, 11:06
  2. [Φορητός Η/Υ] ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER
    από servicekotoulas στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-12, 18:54
  3. περιεργο προβλημα σε tv comet 14'