Στο τέλος καθε προγράμματος ο χρόνος αντλησης είναι πιο μεγάλος από ότι είναι στο ενδιάμεσο της πλύσης. Για αυτό το λόγο θέλω να το δεις με τον κουβά
Στο τέλος καθε προγράμματος ο χρόνος αντλησης είναι πιο μεγάλος από ότι είναι στο ενδιάμεσο της πλύσης. Για αυτό το λόγο θέλω να το δεις με τον κουβά
Υποθέτω ο θόρυβος είναι κάποιο ξένο αντικείμενο , γιαυτό και εξηγεί από την μία να κρατά νερό και από την άλλη όχι (ανάλογα πότε περιστασιακά εμποδίζει αυτό το ξένο αντικείμενο ) .μόλις τελειώσει η προπλυση και πάει να ξεκινήσει η κύρια πλύση κάνει ένα θόρυβο και ανάβει λαμπάκι .
Ναι το θέμα είναι ότι στο προγραμμα πρόπλυση δουλεύει κανονικά . Εκεί όμως δεν ζεσταίνει το νερό πλένει με κρύο . Διάβασα ένα θέμα με διαφορετικό πλυντηριο της MIELE όμως κ είχε το ίδιο πρόβλημα κ λύθηκε με ρύθμιση πρεσσοστατη θέρμανσης . Παίζει να είναι αυτό ;;; Τι ακριβώς δουλειά κάνει ;;;Είναι εύκολο να τον προσεγγίσω κ πως θα δω εάν λειτουργεί ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν είχε πρόβλημα στον πιεζοστατη θέρμανσης τότε θα άναβε το zulauf η απλά δεν θα ζεστάνει.
Να αυτό μου ανάβει zu-ablauf . Το θέμα είναι όταν σταματάει κ το ανοίγω είναι ζεστά όλα που σημαίνει ότι λειτουργεί η θέρμανση . Σωστά ;;
Τώρα παρατήρησα ότι όταν πάει να ξεκινήσει την κυρία πλύση κ σταματάει μέσα έχει πολύ λίγο νερό ίσα ίσα φτάνει στην επιφάνεια της σίτας.
Μήπως δεν παίρνει πολύ νερό ;;; Να ρίξω με μπουκάλι να δω αν θα συνεχίσει το προγραμμα ;;;
Κ εάν δεν παίρνει νερό τη μπορεί να φταίει ;;;
Κ γιατί στην προπλυση παίρνει κανονικά νερό κ δουλεύει ;;;Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ;;; Προς πλακέτα πάει ο νους μου!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk