Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Καλησπέρα και Χρόνια πολλα με υγεία. Ρε παιδιά καλύτερα θα ήταν για να βρεθεί η βλάβη να είστε σαφής με το πρόβλημα και να ανεβάζετε πολλές φωτογραφίες. Επίσης να αναφέρετε το μοντέλο της τηλεόρασης.

ΚΩΣΤΑ επειδή δεν σε ξέρουν παρεξηγούν τα λεγόμενα σου. Αντίθετα επειδή σε ξέρω με κάνεις να κλαίω απο τα γέλια με τις απαντήσεις που τους δίνεις(καλοπροαιρετη η παρατήρηση).

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον GeorgeSindos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

pipilas (20-08-18)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Λέσβος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GeorgeSindos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και Χρόνια πολλα με υγεία. Ρε παιδιά καλύτερα θα ήταν για να βρεθεί η βλάβη να είστε σαφής με το πρόβλημα και να ανεβάζετε πολλές φωτογραφίες. Επίσης να αναφέρετε το μοντέλο της τηλεόρασης.

ΚΩΣΤΑ επειδή δεν σε ξέρουν παρεξηγούν τα λεγόμενα σου. Αντίθετα επειδή σε ξέρω με κάνεις να κλαίω απο τα γέλια με τις απαντήσεις που τους δίνεις(καλοπροαιρετη η παρατήρηση).
    Χαχαχαχα, φίλε Γιώργο δεν πρόκειται να παρεξηγήσω κάποιον εδώ μέσα με τα λεγόμενα του και ειδικά όταν μπαίνει στον κόπο να με εξυπηρετήσει.
    Απλώς έτσι όπως μου τα λέει ο Κώστας μου φαίνονται κάπως διαστημικές οι λέξεις των ηλεκτρονικών συστημάτων επειδή δεν τις έχω ξανακούσει και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
    Το μοντέλο αν δεν κάνω λάθος το έχω αναφέρει, αλλά τι φωτό να ανεβάσω αφού δεν ξέρω τι θα πρέπει να φωτογραφίσω???
    Όρεξη υπάρχει μπόλικη και τα χέρια πιάνουν με το παραπάνω αλλά σχέσει με το συγκεκριμένο δεν.......
    Επίσης πολύμετρο δεν έχω αλλά θα πάω να αγοράσω, άσχετα αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ, και θα το μάθω σιγά σιγά καθώς θα ασχολούμε.
    Πιστεύω ότι κάποια πράγματα που θα μου πείτε εδώ μέσα θα τα καταλάβω ψάχνοντας τα στο google, αλλιώς μόνο με φωτό σώζεται η κατάσταση.
    Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Λέσβος

Προεπιλογή

Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν κάνει τα νούμερα της η εικόνα το λαμπάκι που βρίσκεται κάτω από την οθόνη αναβοσβήνει 9 φορές, κάνει μια παύση για 3 δεύτερα και ξανά αναβοσβήνει άλλες 9 φόρες και η οθόνη συνεχίζει τα τρελά της.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Λέσβος

Προεπιλογή

Καλησπέρα.......... Λοιπόν, σήμερα το πρωί με πήρε τηλ. ο τεχνικός για την PHILIPS μου, και μου είπε να περάσω από εκεί να μου πει τα μαντάτα από κοντά για το πρόβλημα που έχει.
    Το πρόβλημα που έχει λοιπόν είναι η πλακέτα t-con κατά 95% και ένα 5% ίσως και το πάνελ σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
    Έψαξε την πλακέτα στην PHILIPS ΕΛΛΑΣ και δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό με ενημέρωσε.
    Είπε ότι την βρήκε στο eday αλλά επειδή δεν ασχολείται με eday μου είπε να την παραγγείλω εγώ και να του τη πάω για να μου την περάσει στην τηλεόραση.
    Και λέω εγώ τώρα...... και αν δεν είναι η πλακέτα τελικά και είναι και το πάνελ?????? Αξίζει να ασχολειθώ από δω και πέρα????????? η τελικά θα καταλήξει στην ανακύκλωση η tv μου και θα κλαίω τα λεφτά που έδωσα πριν μερικά χρονάκια?????

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Αν ήταν μια φτηνή επισκευή θα συμφωνούσα να γίνει.
    Επειδή όμως πρόκειται για ακριβή επισκευή, με 116,50€ + 8,40€ Μεταφορικά έχεις 24" Hitachi καινούρια.
    You only live twice.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήταν μια φτηνή επισκευή θα συμφωνούσα να γίνει.
    Επειδή όμως πρόκειται για ακριβή επισκευή, με 116,50€ + 8,40€ Μεταφορικά έχεις 24" Hitachi καινούρια.
    ΜΑΚΡΙΑ από βεστελοσκούπιδα....(αν είναι που πολύ φοβάμαι ότι θά'ναι)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 28-08-18 στις 17:41
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση F&U] Πρόβλημα με Τηλεόραση FU
    από rokasni στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-13, 02:58
  2. Daewoo τηλεόραση πρόβλημα.
    από d.r soutras στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-12, 22:19
  3. Πρόβλημα με τηλεόραση Telefunken
    από Radiometer στο forum Τηλεόραση