επικοινώνησα με την εταιρια και θα περασουν να το δουν αλλα σε ευχαριστω για τις συμβουλες οπως και ολους οσους βοηθησαν μεχρι τωρα , θα γραψω τι μου ειπαν η εκαναν και απο το service
επικοινώνησα με την εταιρια και θα περασουν να το δουν αλλα σε ευχαριστω για τις συμβουλες οπως και ολους οσους βοηθησαν μεχρι τωρα , θα γραψω τι μου ειπαν η εκαναν και απο το service
εγω πιστευω οτι οταν βαζουμε τοψυκτικο υγρο , αυτη την δουλεια δηλαδη δεν την κανεις γρηγορα και με μεγαλες θερμοκρασιες θελι προι προι συμπλιρωμα.Α καλοριζικοσ.
να πω εδω οτι εχω μια πρωτη απαντηση απο την καλπακ τους εστειλα φωτογραφιες απο την εγκαταστση και μου ειπαν οτι το μποιλερ ειναι τοποθετημενο αναποδα και η επιγραφη πρεπει να ειναι μπροστα και πισω να ειναι πλεον η εισοδος του ζεστου νερου και οχι οπως τωρα μπροστα μου εστειλα να και pdf για την εγκατασταση μεχρι τις 4 σημερα θα με παρουν τηλ να μου εξηγησουν καποια πραγματα και θα μου στειλου και γραπτες οδηγειες για τις αλλαγες και ολα αυτα επειδει δεν ηθελαν να με χρεωσουν 30 ευρω για την επισκεψη μεχρι τωρα τους βλεπω οκ
να πω οτι τωρα ανεβαζει θερμοκρασια νερου 65 βαθμους
Άμα είναι έτσι πάρε να ξ#χέ$εις τον εγκαταστάτη και να σου τα κάνει σωστά.
Αν διαφωνήσει, πάρε στο 1520 (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) και θα βρεις εκεί λύση.
You only live twice.
αυριο θα μιλησω μαζι του
FILMAN (04-05-17)
Επειδή το να περιστρέψεις οριζόντια το boiler κατά 180 μοίρες κρατώντας τις συνδέσεις όπως ήδη είναι, προφανώς δεν θα κάνει καμία διαφορά.
μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι διμιουργει συφωνισμους η κατι τετοιο σημασια εχει οτι χωρις να εχω κανει κατι εως τωρα οι θερμοκρασιες που ανεβαζει πλεον ειναι αυτες που πρεπει
τωρα τι θελουν να πουν με το "συφωνισμους" δεν το καταλαβαινω ασχετος με τα υδραυλικα
φιλιππε το μονο που αλλαζει αν γυρισει το καζανι ειναι οτι ο σωληνας που ειναι τωρα μπροστα θα παει πισω και ο σωληνας δεν θα εχει φορα απο πανω προς τα κατω οπως τωρα αλλα απο κατω και με κληση προς τα επανω προς το πανελ αντιθετα με το πως ειναι τωρα
παντως ασχετα αν θα εχει διαφορα ολοι οι ηλιακοι αυτην την συνδεσει την εχουν πισω κια την επωνυμια μπροστα